Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Πάτρα: Σκηνοθετημένη από το ίδιο το θύμα η πρωινή “ληστεία” με λεία 80.000 ευρώ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PatrasTimes.gr, η ασφάλεια Πάτρας κατάφερε και εξιχνίασε την υπόθεση της πρωινής…ληστείας στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Η 30χρονη γυναίκα , που κατήγγειλε την ληστεία, φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει ότι η ίδια την σκηνοθέτησε  γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη του υπέρογκου ποσού από τα ταμεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου. Η γυναίκα περίπου στις οκτώ το πρωί ενημέρωσε την αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας .

Υποστήριξε ότι μπροστά της είδε ένα δίκυκλο, σταμάτησε, και πίσω από το όχημα της ακολουθούσε αγροτικό αυτοκίνητο απο το οποίο βγήκαν δύο άνδρες που της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε το ποσό των 80.000 ευρώ. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης όμως η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις κάτι το οποίο έβαλε σε υποψίες τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πάτρας, οι οποίοι επέμειναν και τελικά έβγαλαν λαβράκι!!!
Η γυναίκα μάλιστα φέρεται μόνη της να χτύπησε δύο φορές το κεφάλι της στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου προκειμένου να γίνει πιο πειστική.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
patrastimes.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο