Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Έγκριση δαπάνης για οφειλές του Δήμου Ξηρομέρου προς το ΙΚΑ ύψους 51.563,89 €

    Σε διαδικασία πληρωμής οφειλών προς το Ι.Κ.Α ύψους 51.563,89 € βρίσκεται ο Δήμος Ξηρομέρου, ώστε να εξασφαλίσει την ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτείται, ώστε να μπορέσει να εκταμιευτεί το μεγάλο δάνειο του 1.017.945,06 € από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων......

Το θέμα ήρθε για συζήτηση ως κατεπείγον προ ημερησίας διάταξης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.
Στην πρόσφατη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού εγγράφηκε το συγκεκριμένο ποσό και ακούστε εδώ την απάντηση που έδωσε ο κ. Δήμαρχος, στη σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Λευτέρη Μάντζαρη.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο στο οποίο αναφέρονται όσα σας περιγράψαμε παραπάνω, καθώς και αναφορά για το μεγάλο πρόστιμο των 31.648,32 € που καταλογίστηκε στο Δήμο Ξηρομέρου τον Νοέμβριο του 2014 (σας είχαμε ενημερώσει τότε, δείτε εδώ), μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΙΚΑ και διαπίστωση, όπως αναφέρουν οι ελεγκτές του ΙΚΑ, ότι ο οδηγός του απορριματοφόρου και οι δυο εργάτες που το συνόδευαν, εργαζόταν στο Δήμο Ξηρομέρου ανασφάλιστοι.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο