Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Τα σκουπίδια τελικά σε ιδιώτη για 3 χρόνια!- Προς δημοπράτηση η ανάθεση του έργου της αποκομιδής των σκουπιδιών

        Δημοπρατείτε (η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στην Διαύγεια) με ανοικτό διαγωνισμό το έργο για την επιλογή Αναδόχου παροχής των Υπηρεσιών: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ». 
            Η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας θα είναι για τρία (3) έτη, με δυνατότητα παράτασης, κατ’ ενάσκηση του ρητώς προβλεπόμενου δικαιώματος προαίρεσης, για ένα (1) έτος, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, που περιγράφονται στην παρούσα διακήρυξη και την τεχνική έκθεση που τη συνοδεύει, με προϋπολογισμό δαπάνης 838.755,00 € και σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης: 1.118.340,00 € (χωρίς ΦΠΑ) και συνολικό προϋπολογισμό δαπάνης 1.040.056,20 € και σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης: 1.386.741,60 € (Με ΦΠΑ).
     Οι προκηρυσσόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Αποκομιδή αστικών απορριμμάτων και Πλύση κάδων.............


        Ο Ανάδοχος θα διαθέσει τον κατάλληλο εξοπλισμό και το κατάλληλο προσωπικό για την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Άκτιου Βόνιτσας και συγκεκριμένα στις Δ.Ε: Ανακτορίου (εκτός Βόνιτσας και Παλιαμπέλων), Μεδεώνος και Παλαίρου
      Πιο αναλυτικά για τη ΔΕ Ανακτορίου αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων και τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου στους εξής οικισμούς: 1)-Από Δ.Κ. Βόνιτσας οι περιοχές Ακτίου - Αερολιμένας Ακτίου και Μαρίνες Ακτίου, 2)-όλοι οι οικισμοί της Τ.Κ. Μοναστηρακίου, Θυρρείου, Αγίου Νικολάου και Δρυμού.
      Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, η αποκομιδή απορριμμάτων απο τον Ιδιώτη περιλαμβάνει όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, ενώ ο Δήμος θα συνεχίσει να εκτελεί με το δικό του προσωπικό και εξοπλισμό την καθαριότητα στη Βόνιτσα και τα Παλιάμπελα. 

Δείτε το επίσημο έγγραφο: (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

13 σχόλια:

  1. Οι εργάτες δήμαρχε οι μόνιμοι και με τα μαύρα τι θα απογίνουν?Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω και άλλο αυτοκίνητο δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρρωστος με το χρήμα.Δεν αλλάζει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομολογούν τη πλήρη αποτυχία τους. Δήμος που δεν έχουν νερό οι Δημότες, Δήμος που δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια, Δήμος που είναι μόνο για πανηγυράκια είναι τελειωμένος.Αποτύχατε πλήρως. Μόνο για απευθείας αναθέσεις σε κουνιάδους, κουνιάδες, κουμπάρες, κουμπάρους, συμπέθερους, παιδιά και πατεράδες Αντιδημάρχων, πακτωλό χρημάτων σε κολλητούς Γιωργοθόδωρου , Νέρωνα, Ντόφαλου, Πανάγιως κλπ είστε ικανοί. Στα σπίτια σας και θα απολογηθείτε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό και να επεκταθεί σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά το Τσινιά ποιός έχει σειρά για δωράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε πως τονώνουν την τοπική αγορά. Λένε ψέματα, κονομάνε, απειλούν. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σκουπίδια έχουν πολλά λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα φέρουν και τα σκουπίδια από Λευκάδα μεριά και ζήσανε αυτοί καλά.Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ορε τη θα γινουν τα παλικαρια απο την κατουνα οδηγοι κ καθαριστες που στις8 το πρωι μπεκροπινουνε γιατι τελειωνουνε λενε τι θα τους κανει ο δημαρχος τι λεει η κυρια καρελου για ολα αυτα θα δικαιωθει αραγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηκαθαριοτητα στα χερια του ιδιωτη οι υπαληλοι στο δημο μεδεονως που ειναι και οι πιο καλομαθημενοι θα κανουν αερα στον προδρομιτη κ στον λακια τον εναιρετο σαν δεν ντρεπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μαυρα θα σταματησουν και οι μονιμοι θα παραμεινουν. Αλλα δεν ξερετε και σχολιαζετε στα χαμενα. Κι εσυ απο πανω μην επικαλεισαι τον Ντοφαλο, οπως λες, κοινως Τσακαλη, διοτι εχει πεθανει. Ντροπη σας γιατι δε θελετε να παει μπροστα ο τοπος.
    Ενας πολιτης του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Bγές και πες για τα μαύρα αν έχεις θάρρος. Γεωργοθόδωρος και Ντόφαλος είναι και ήταν πρυτάνεις σε αυτά. Τι να κάνουμε πονάει η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο