Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΧΟΛΗΣ (Make Art) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ: Δίπλα και στα δύσκολα ώστε η ομάδα μας να ξαναγεννηθεί!

      Η ένταση και οι εξελίξεις οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους του Αστακού να πάρουν θέση για τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ μετά την απόφαση της δοίκησης να μην κατέβει το ανδρικό τμήμα στις εθνικές κατηγορίες. Ο Αστακιώτης Νίκος Χολής ένας από τους πιο αξιόλογους φωτογράφους του τόπου μας, που έζησε απο κοντά το ταξίδι του Αίολου και έχει απαθανατίσει με το φακό του μοναδικές στιγμές της ομάδας, καταθέτει δημόσια την άποψή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Αναλυτικά:

ΝΙΚΟΣ ΧΟΛΗΣ: Θα σεβαστούμε την απόφαση να μην κατέβει ο Αίολος - όσο κι αν μας πονάει- και να συνεισφέρουμε όσα μπορούμε ώστε η ομάδα μας να ξαναγεννηθεί!

       Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες για την ομάδα μας τον ΑΙΟΛΟ, αποφασίσαμε δημόσια να πάρουμε θέση και να πούμε την άποψή μας, γιατί κι εμείς πιστεύουμε ότι οτιδήποτε γίνεται ανώνυμα δεν βοηθάει σε τίποτα και μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.
        Έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με τον κο Αποστόλη Πανταζή, κάναμε ένα ταξίδι που ούτε στα όνειρά μας δε θα χώραγε. Είδαμε την ομάδα που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά να απογειώνεται και εμείς να ακολουθούμε το κάθε της βήμα σαν τρελοί! Χαρήκαμε, ενθουσιαστήκαμε, νιώσαμε σαν μικρά παιδιά… ταξιδέψαμε! Για αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει όλοι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ........

 

         Οπότε ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν τον κο Απ. Πανταζή να πάρει αυτήν την απόφαση, όσο κι αν μας πονάει για την ομάδα μας, θα την σεβαστούμε και θα προσπαθήσουμε όπως κάναμε πάντα και με προηγούμενες διοικήσεις και με όλους τους συλλόγους και τις ομάδες του τόπου μας, να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε από την πλευρά μας ώστε η ομάδα μας να ξαναγεννηθεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο