Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

H Πολεμική Αεροπορία για τον τραγικό θάνατο, των δύο σμηνιτών στα Παλιάμπελα Βόνιτσας

      «Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.....


    Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες»
.

O 19χρονος ήταν από τον Στρογγυλοβούνι Ξηρομέρου  Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου και ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. 

 http://www.agriniotimes.gr/

3 σχόλια:

  1. οι τοπικοί φορείς να πιέσουν για το Άκτιο-αμβρακία.οχι αλλά θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα βλέπει ο Δήμαρχος Αγρινίου αυτά! Να τα βλέπει για να καταλάβει γιατί ο δρόμος αυτός είναι ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα και όχι η σύνδεση του Αγρινίου με τη νέα οδό! Δήμαρχε Αγρινίου τα βλέπεις; Αγρινιώτες χάθηκαν! Όχι πως έχει σημασία η καταγωγή , αλλά πως θα καταλάβει ότι το έργο αυτό είναι ωφέλιμο και για τους δημότες του; ΠΟΣΟ αίμα πρέπει να χυθεί ακόμη για να κάνουν τα αυτονόητα; Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτιαξτε τους δρομους σκοτωστρες βρε ναυαγια σκοτωνεται τσαμπα νεοι ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο