Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ανείπωτος θρήνος στο Facebook για τον θάνατο του Σμηνίτη ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΟΛΕΒΑ, απο το Στρογγυλοβούνι, που σκοτώθηκε στα 19 του χρόνια (ΦΩΤΟ)

  Η κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου Λεωνίδα Χολέβα, θα γίνει αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.9.2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Στρογγυλοβούνι!

         Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στο Στρογγυλοβούνι Ξηρομέρου, για τον θάνατο του 19χρονου Λεωνίδα Χολέβα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στο δρόμο "σκοτώστρα" Βόνιτσας-Αμφιλοχίας στο ύψος του χωριού Παλιάμπελα. 
      Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με φορτηγό με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής για δυο νέα παιδιά.
            Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, η σελίδα του 19χρονου στο facebook γέμισε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του. 
      Με φράσεις όπως: «Και πως να δώσεις κουράγιο στην οικογένεια που σε έχασε?? Πως αυτη η μανα να καταλάβει οτι έγινες άγγελος στον ουρανό?? Πρόσεχε τους όλους απο κει ψιλά που πηγές.... Καλο παράδεισο να χεις αγοράκι μου», «Καλο παραδεισο αδερφε μου.. Να χαμογελας εκει ψηλα.. Σε αγαπαμε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε», «Καλο παραδεισο αδερφε μου ... εισουν αλανι απο τα λιγα δεν θα σε ξεχασω ποτε θα μας λειψεις» δεκάδες φίλοι αποχαιρετούν τον 19χρονο Λεωνίδα. 
           Φίλοι του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή, άρχισαν να τον αποχαιρετούν στην σελίδα του στο Facebook:......























5 σχόλια:

  1. τι να πω ...... απ οτι διχνει το αυτοκινητο ηταν καινοργιο και σε καλη κατασταση . αλλη μια φορα ο κ@λ@δρομος , εφαγε κοσμο και μαλιστα νεα παιδια . πηγα να την πατησω και εγω εκει και ξερω . αν φτυσεις στον δρομο και πατησεις ειναι ρουλεμαν . χαθηκες . ο δρομος αυτος επρεπε να κλησει η μαλλον να βαλουν σημα μονο για καρα να εισερχωντε απο εκει . να καλεσει εμπειρογνωμονα η οικογενεια και να αρχησει αγωγες και μηνησεις . ευρωπη δεν λετε οτι ειμαστε ???να το κανουν και οι ελληνες ευρωπαικα ... ερχωντε τουριστες ευρωπαιοι και βγαινουν απο τα ρουχα τους... ελεος !!! ποια ελεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρεχάτε μετά να ψηφίσετε τον Κωστάκη,τον Γιωργάκη και δε ξέρω ποιον άλλο που μας έχουν χ@σμένους τα τελευταία 50 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι, πρέπει να κάνουν αγωγές στην Περειφερεια για να βάλουν μυαλό,να πληρώσουν για να δούνε πως αναλαμβάνουν τα δημόσια αξιώματα ανθρώποι που είναι λίγοι και ανύπαρκτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιαξτες τους δρομους αυτους βρε ανικανοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω που ειμαι μεταναστης στο εξωτερικο τετοια χαλια σε δρομο δεν ειδα μονο σε εμας ειναι αυτα ουτε σημανσεις υπαρχουν κ αν υπαρχαν δεν φαινοντσι ειτε απο δεντρα η απο μαλακιες που γραφονται πανω στις πινακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο