Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΘΗΝΑ: Συνάντηση με Παναγιώτη Κοντόσθενου είχαν οι: Κώστας Βήτας και Γιάννη Χρόνης για τα προβλήματα του ΓΟΕΒ Αχελώου και του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας

              Στις 21/9/17 πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνάντηση του προέδρου του ΓΟΕΒ Αχελώου κ. Κώστα Βήτα, με τον προϊστάμενο της δ/νσης εγγειοβελτιωτικών κ. Κοντόσθενου Παναγιώτη και την παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Δήμου Ξηρομέρου κ Χρόνη Ιωάννη  και υπηρεσιακών παραγόντων με θέματα: 
   Τα εγγειοβελτιωτικά έργα στην Αιτ/νια, το πρόγραμμα ΠΑΑ 2014-20, την χρηματοδότηση του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας για την αποκατάσταση των βλαβών και την επαναλειτουργία του αρδευτικού αντλιοστασίου στον Αγ. Δημήτριο και ο προγραμματισμός σύσκεψης των ΓΟΕΒ Ελλάδας στην Ναύπακτο. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις........





6 σχόλια:

  1. Μια απάντηση θα ήθελα από το Γιάννη Χρόνη. Μπορείτε να μου πείτε εσείς ος τη πήγατε εκει;Δεν θα έπρεπε να ήταν ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ εκεί μαζί σας;Ενημερώθηκε για τη σηναντηση αυτή; μιας κ είναι ο καθην αρμόδιος γι αυτό το θέμα;Μήπως κάνετε του κεφαλιού σας κυρίως χρονη;Μήπως έχετε μπερδέψει λίγο της αρμοδιοτητε σας Κύριε χρονη;Μήπως πάτε να εκμεταλλευτητε δίκασαν πολιτικά κ μόνο συμφέροντα;θα ήθελα μια απάντηση για τα παραπάνω Κύριε χρονη αν κ Φυσικά το μήνυμα μας κάνει τη τιμή να μας το δημοσιεύσει το Ξηρόμεροnews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ντροπη να κατηγορητε εναν ανθρωπο που παρελαβε ενα τοεβ φαντασμα χωρις συμβουλιο χωρις ταμειο που τρεχει με προσωπικα εξοδα
    και προσωπικες γνωριμιες, που ειναι μελος του δ.σ. του τοεβ και παντα ενημερωνει το πρόεδρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα λεφτα που φαγανε δεν μηλαει καννενας απο το τοεβ αν τα ετρογε κανας αλλος δεν θα τον αφηναν σε χλορο κλαρη αυτη ειναι η χρυσοβιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ:
    Αν και δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω στους συκοφαντικούς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς, του ανώνυμου σχολιαστή.
    Για να μην παίζουμε τις κουμπάρες, άκου κ. ανώνυμε:

    -Η δική μου διαδρομή 3 χρόνια τώρα πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου είναι διαφανής και στην πρώτη γραμμή. Είναι μια διαδρομή πάντα κάτω από το φως της αντιπαράθεσης, της λογοδοσίας, του δημοσίου ελέγχου.
    Γι’ αυτό δεν έχω φοβηθεί ποτέ και κανέναν γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και ποτέ.
    Δυστυχώς για εσάς, κε ανώνυμε, και ευτυχώς για εμάς και την τοπική κοινωνία,
    τα πράγματα έχουν αλλάξει καθοριστικά και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες, εκτός από αυτούς που είχαν μάθει για χρόνια αλλιώς.

    -Μάθε ότι όλο το Δ.Σ.του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας (στο οποίο είμαι μελος του Δ.Σ.) με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Κωνσταντίνο Παντ. Σάββα, είναι ενωμένο και στρατευμένο στον ιερό αγώνα για την επαναλειτουργία των αντλιοστασίων, για να σταματήσει ο μαρασμός στο Κάμπο του χωριού μας.
    Μήπως-ρωτάω- κε ανώνυμε είστε και εσείς απο τους πολλούς υποψήφιους «σωτήρες», που είχατε στα χέρια σας, τις τύχες του ΤΟΕΒ και τον οδηγήσατε στη διάλυση και στην ανυποληψία. Που με τις ενέργειές σας ή τις παραλείψεις σας είστε συνυπεύθυνοι για την κατάντια του κάμπου μας.

    -Ασφαλώς και θα γνωρίζετε κε ανώνυμε ότι στο Κοινοτικό Γραφείο η πόρτα είναι ανοικτή, ότι γίνονται ανοιχτές γενικές λαικές συνελεύσεις στο χωριό με πίστη στη διαφάνεια, στη νομιμότητα και στο τοπικό Συμφέρον.
    Ας βρεις το θάρρος κ. ανώνυμε να πετάξεις τη μασκα σου και να παρευρεθεις στα τοπικά συμβούλια για να εκφράσεις την όποια καλοδεχούμενη γνώμη υπεύθυνα και επωνύμως.

    -Στον δρόμο της αθλιότητας και της συκοφαντίας όμως δεν θα είμαι συνοδοιπόρος σας. Ο κόσμος της Χρυσοβίτσας έχει άλλωστε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί από την εμμονή σας εναντίον μου. Αυτός ο κόσμος είναι άλλωστε ο μοναδικός κριτής. Αυτός που αναγνωρίζει ότι πορεύομαι έντιμα και ότι υπηρετώ μονάχα την τοπική κοινωνία.

    ΥΓ: Δεν θα επανέλθω με σχόλιο σ’ αυτό το θέμα. Δυστυχώς έχω να ασχοληθώ με πολύ σοβαρότερα ζητήματα από τα καπρίτσια κάποιων συκοφαντών. ΤΕΛΟΣ.

    Με εκτίμηση
    ο πρόεδρος της Τ.Κ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη μασάς Γιαννη συνέχισε δηναμικα,Ολοι ειμαστε μαζι σου πολλα πολλα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο