Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Φεύγουν οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος και ευχαριστούν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΝΤΑΖΗ


             Με ανακοίνωσή τους οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος από τον Αίολο Αστακού και συγκεκριμένα ο Χρήστος Μπαρούχας, ο Ανδρέας Βουρνάς, ο Φώτης Ιωάννου, ο Δημήτρης Λυμπέρης, ο Βασίλης Μακρής, ο Ζάχος Πουρνάρας και ο Κώστας Τάγαρης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Πανταζή για την άψογη συνεργασία και για όσα τους προσέφερε. Στην ανακοίνωση οι επτά παίκτες αναφέρθηκαν στις συνθήκες που βρήκαν στον Αίολο που δικαιολογούν το γιατί η ομάδα βρέθηκε τόσο ψηλά και ευχήθηκαν να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό ο Αποστόλης Πανταζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

      Εμείς οι παίκτες που αποκτηθήκαμε τη φετινή χρονιά από τον Αίολο Αστακού νιώθουμε στενοχωρημένοι για την απόφαση να διαλυθεί η ομάδα και να μη συνεχίσει να αγωνίζεται σε Εθνικές Κατηγορίες. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς είχαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να βγάλουμε καλά αποτελέσματα στο γήπεδο. Και δεν αναφερόμαστε σε οικονομικές απολαβές, αλλά σε συνθήκες που βρήκαμε και κάνουν τον κάθε παίκτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε μια απόλυτα οργανωμένη ομάδα και το μόνο που τον απασχολεί είναι να δουλέψει στην προπόνηση.
        Ενημερωθήκαμε για τη διάλυση της ομάδας και κληθήκαμε να λύσουμε τα συμβόλαιά μας. Ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Αποστόλης Πανταζής μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση και μας απέδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο Αίολος έκανε συνεχώς "άλματα" προόδου φτάνοντας μέχρι τα play - offs της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.............


     Εμείς θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερε. Μας έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη και μέχρι το τέλος η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει "παντελονάτος" πρόεδρος τηρώντας τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε αυτό το διάστημα που βρεθήκαμε στον Αίολο.
           Δεν ξέρουμε αν οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο αθλητισμός χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Αποστόλη Πανταζή. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι συνεχίσει να κάνει και ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό.

Με τιμή

Οι αθλητές
Χρήστος Μπαρούχας, Ανδρέας Βουρνάς, Φώτης Ιωάννου, Δημήτρης Λυμπέρης, Βασίλης Μακρής, Ζαχαρίας Πουρνάρας, Κώστας Τάγαρης.

http://www.olatagoal.gr/

3 σχόλια:

  1. Μας περνάνε για ηλίθιους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σωστα φροντισαν την οικονομικη σας αποκατασταση οπως γινοταν παντα και τελικα μεγαλο μερος της ελλαδας εχει υποχρεωση στον κυριο πανταζη αφου κεφαλαια του μεταφερθηκαν προς καταναλωση στις διαφορες πολεις καταγωγης των παικτωνΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Α ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ Γ ΤΟΠΙΚΟ Η ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο