Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! - ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που είσαι;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
***************
Aγαπητοί Αναγνώστες
    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας  που μου εκφράζετε με πολλούς τρόπους και τη  στήριξη στον αγώνα μας. Πανικόβλητη η δημοτική αρχή προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάδευτα.
    Πόνταρε στην ηθική μου εξόντωση, πίστεψε ότι θα τρομοκρατηθώ, πιθανολογούσε στην φυσική μου κούραση, ήλπιζε στην οικονομική μου δυσπραγία στην στήριξη του αγώνα που γίνεται αποκλειστικά από τη τσέπη μου.   
   Κυρίες και Κύριοι  της Δημοτικής Αρχής δεν με ξέρετε ΚΑΘΟΛΟΥ. Με ψηλά το κεφάλι και αταλάντευτα σας ενημερώνω ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.  
     Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέσα επικοινωνίας που φιλοξενούν τα άρθρα μου. Φυσικά ούτε με πληρώνουν για να γράφω, ούτε τους πληρώνω για να τα δημοσιεύουν. Συμβάλλουν καθοριστικά στην ενημέρωση των πολιτών. 
     Στην άγνοια των Δημοτών, στο φόβο και τα πολλά προβλήματα τους ποντάρουν οι Δημοτικές Αρχές και όχι μόνο και πολιτεύονται με αυτό τον τρόπο.  
     Με πίστη, αποφασιστικότητα και αδιαφορώντας για πολιτικές και συγγενικές σχέσεις προχωράμε στην ενημέρωση σας. Δεν έχουμε τίποτε με φυσικά πρόσωπα. Κριτική κάνουμε στη πολιτική της Δημοτικής Αρχής. 
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
*******************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
Αφορά δαπάνες για γεύματα, εδέσματα, γλυκίσματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά.......



Αφορά δαπάνες για γεύματα, εδέσματα, γλυκίσματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά....... 




ΣΥΝΟΛΟ 1: 20.681,67 €!



ΣΥΝΟΛΟ 2:  28.255,82  

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 20.681,67 + 28.255,82 = 48.937,49 ΕΥΡΩ!!!!!!
************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
Παρουσιάζουμε δύο χρηματικά εντάλματα πληρωμής με ένα μικρό σχόλιο για το καθένα:


-Στο πρώτο έχουμε δικαιούχο την επιχείρηση 
Αφοι ΖΩΗ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε, αφορά την αντικατάσταση μεταλλικών - ξύλινων χειρολισθήρων γεφυριών  έναντι 9.997,50 ΕΥΡΩ !!!!!. 
       Καλώ τους αιρετούς που παρέλαβαν και βεβαίωσαν την καλή εκτέλεση να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για τα γεφύρια που έγιναν οι εργασίες.

-Στο δεύτερο έχουμε δικαιούχο τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΧΜΗ, που παρουσιάζεται ως ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, αφορά τη καλλιτεχνική ερμηνεία θεατρικής παράστασης έναντι 2.900,00 ΕΥΡΩ !!!!!!. Το να παρουσιάζει ο Δήμος θεατρικές παραστάσεις είναι θετικό. Το θέατρο προβληματίζει, ψυχαγωγεί, περνάει θετικά μηνύματα.     Καλώ τους Δημότες όταν του δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθούν ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και να παροτρύνουν τα παιδιά να πηγαίνουν στο θέατρο.
         Έδειξα το παραπάνω χρηματικό ένταλμα σε μια συνάδελφο που έχει σκηνοθετήσει εκατοντάδες θεατρικά έργα. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μου είπε: "Κώστα έχει τόσα πολλά χρήματα ο Δήμος σας; To ποσό είναι πολύ μεγάλο". 
Αγαπητοί αναγνώστες τα συμπεράσματα δικά σας...
*******************

Ενημέρωση 3:
     Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Βόνιτσα. Θετική ενέργεια. Θετικό επίσης το γεγονός ότι ο Δήμος παράθεσε γεύμα στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.  
     Ρώτησα ένα μέλος του ΠΣ, πόσα είναι τα μέλη του. Μου απάντησε ότι το ΠΣ έχει 51 μέλη. Παρακαλώ δείτε το χρηματικό ένταλμα πληρωμής για το γεύμα, 1.240 ευρώ !!!! το πληρώσαμε:

*************
Φίλοι Αναγνώστες
      Έχω πλήρη εικόνα των δαπανών που έχουν αναρτηθεί στη διαύγεια του Δήμου καθώς επίσης και των αποφάσεων του ΔΣ, των επιτροπών του Δήμου, του ΦΟΣΔΑ. Επί πλέον έχω περπατήσει το Δήμο πολλές φορές από άκρο σε άκρο.  
   Αισθάνομαι πίκρα και αγανάκτηση με αυτά που συμβαίνουν. 
     Από τη μία οι δημότες έχουν πρόβλημα να πιούν νερό, να πάνε στα χωράφια τους, στα κοπάδια τους, στις ελιές τους κλπ και από την άλλη προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος με μοναδικό σκοπό  την επανεκλογή.  
   Από τη μία απόλυτη φτώχεια σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και από την άλλη αδικαιολόγητες και προκλητικές δαπάνες.
   Δεν λέω να μην κάνει εκδηλώσεις ο Δήμος. Πολλές όμως από αυτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

      Και αν οι σημερινές δαπάνες σας φάνηκαν μεγάλες, αυτές που θα επακολουθήσουν σε επόμενες δημοσιεύσεις, θα ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΥΣ.
      Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους πλειοψηφίας και μειοψηφίας  ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

46 σχόλια:

  1. Περυσι εβαλαν καγκελα στο παραλιακο πεζοδρομιο της Παλαιρου για τα ορια των καταστηματων.Τα καγκελα πληρωθηκαν αλλα τα πηραν οι γυφτοι......και χαμενα λεφτα και οι γυφτοι τα πουλησαν και η δουλεια δεν εγινε και εμεις απο τον φορο των καταστηματων πληρωνουμε και το μυαλο στα καγκελα ακου ποσα τρελα ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 1200 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ;ΔΗΛΑΔΗ 750 ΚΟΥΤΑΚΙΑ;ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mεγάλα φαγοπότια. Ντροπή ρε , εμείς πεινάμε και εσείς τρώτε και πίνετε με τα δικά μας λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aκου 50.000 ευρώ για τραπεζώματα. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βουλευτής κ χρόνια δημοτικός σύμβουλος τί λέει? ??μούγκα Γιατί? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θύμιο Φερεντίνο γιατί κοιμάσε; Που σε κρατάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ συντοπίτη 12:20, δυστυχώς ή θα είναι και πάλι οι ίδιοι, ή θα είναι άλλοι και θα κάνουν τα ίδια.
    Ψηφίζεις τους νέους και "άφθαρτους" και αποδεικνύονται χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτι μεγάλο με το δημόσιο χρήμα. Λάκια Στούπα ξεφτελίστηκες. Τι νόμιζες θα σου έκαναν Γεωργοθόδωρος και ο Νέρωνας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιά αναψυκτικά Νέρωνα; Mπύρες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mπαλάφα τα παρέλαβες τα γιοφύρια;¨Πάντως κοψίδια και μπυρούλες έφαγες και ήπιες και τα 1200 ευρώ μισθό. Εζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δάσκαλε ευτυχώς που είσαι και εσύ. Ολοι στο ΔΣ καλύπτονται μεταξύ τους. Μπράβο σου περιμένουμε τα νεότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πρόεδρος της Παλαίρου όπως έστρωσε κοιμήθηκε. Να πάει στο πρατήριο να του δώσουν εντολές.Κρίμα και τον ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταστάσεις χωρίς κανένα έλεχγο. Ο κάθε ένας έτρωγε,έπινε τζάμπα. Οι Δημότες πλήρωναν. Ο Απποστολάκης έφταχνε ψήφους με τα χρήματα μας. Ντροπή σας ,θα φάτε μαύρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Πανταζή η Παναγιώ που ήταν συχνά παρακαθήμενη στα γεύματα να μας πει, τα αναψυκτικά που παρήγγελαν με το Νέρωνα από το μαγαζί του Σπέκα και των άλλων με ζάχαρη ήταν ή χωρίς ζάχαρη. Δεν κοκκινίζετε καθόλου. Εχετε το θράσος και κυκλοφορείτε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δάσκαλε γράψου τους κανονικά και προχώρα. Αν χρειαστείς λεφτά εδώ είμαστε. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην τους δίνετε εικονικά τιμολόγια που δεν δουλέψατε. Τα λεφτά δεν ξέρει κανένας που καταλήγουν. Η εφορία θα σας τσεκουρώσει. Το φ'όρο θα τον πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως οι Αποστολάκηδες μόνο μαύρο ουίσκυ πίνουν. Αναψυκτικά δεν πίνουν. Οι Αντιδήμαρχοι πλην του Σωτήρη έφτιαξαν κάτι σβέρκια σα λιοντάρια . Δεν μπορούν να στρίψουν από το πάχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτα ειναι..και μεις βαρουμε φασλακια νεροβραστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως πηγα σημερα στο δημαρχειο στην παλαιρο κ ο σταχτιαρης ετοιμαζε υλικο για να μια εκθεση τουρισμου που θα παρει μερος η Παλαιρος σε 20 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 7.47.Ο βουλευτής και χρονια δημοτικός σύμβουλος έχει τον Ζαφειρουλη ανιψιό.Παιδι της αδερφης του.Γιαυτο μουγκα στη στρούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αναστεναξαν οι σουβλες, πηραν φωτια οι προβατίνες, ρημαξαν τις καβες. Εκαναν Κουγκι τα λεφτα των δημοτών.
    Στο μεταξυ νεοι σκοτωνονται εξω απο τη Βόνιτσα, οι δρόμοι ειναι γεματοι λακούβες, τα κεντρα υγείας υποβαθμίζονται, οι δημότες υποφέρουν.
    Δεν υπάρχει επιστροφή. Μωρέ μνημόνια μέχρι να στερέψει ο Αμβρακικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ μιζέρια έχει πέσει!!!
    Πως θα διοικήσουν το Δήμο, πως θα κουβεντιάζουν με τους δημότες; -Νηστικοί;
    Να μην φάνε μια πέτσα απο γουρουνόπουλο, να μην πιούν ένα κρασί να πάνε τα φαρμάκια κάτω.. πριν κανονισουν να φέρουν τα σκουπιδια της λευκαδας στην Πάλαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως είπες Τριαντακωνσταντή: Χειρολισθήρες γεφυριών 10.000 ευρώ!!!
    Χαχαχαχα... πληρώνει το κορόιδο ο δημότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ.. Ε!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ (που ως γνωστόν μας προμηθεύει η ΚΟΡΠΗ Δωρεάν): Καμμία Ελπίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αμαν πια με το λαϊκισμό εδώ μέσα, Αντιδήμαρχος είναι ο Φραδέλος καλά κάνει και τσακίζει τις προβατίνες... Δηλαδή πρέπει να τη βγάζει με ένα τοστάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι φιλε 8:50 συμφωνω μαζι σου τετοιες διανοιες πρεπει να τρωνε καλα για να αποδιδουν στις κρισιμες αποφασεις.να ειμαστε τυχεροι να μην τους ανακαλυψει κανενας αμερικανος και τους παρουνε στην nasa.παμε χαμενοι τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δασκαλε εισαι μεγαλος μαγκας γιατι εχεις το τσαγανο και τα δημοσιευεις.Για να γνωριζει ο κοσμακης τι του γινετε οχι τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τιμολόγια στο Τραυλό που ήταν Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Μέριμνας.Τέτοιες αθλιότητες γίνονται.Και ο Θύμιος πλαένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαριόλης είναι αυτός. 10.000 ευρώ για τα γιοφύρια. Πιάσε το αυγό και κούρεφτο. Ξυπνάτε ρε κόσμε, μας δουλεύουν άγρια. Μιλάμε για μεγάλη κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δειξτε μας τα εξοδα από τους πολιτιστικους συλλογους να δουμε ποσο καναν τα νερα και τα αναψυκτικα στις εκδηλώσεις της Παλαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Yπάρχουν σοβαροί δημοτικοί σύμβουλοι να αντιδράσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ασπρογέρακα, Τζεφριέ, Λίτου, Σώζο, Κατσαβριά τι λέτε για όλα αυτά; H σιωπή σημαίνει συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στάχτιαρη Τάκουλα δεν ήρθες στο Δημοτικό Συμβούλιο στη Πάλαιρο εσκεμμένα. Αυτά να τα πουλήσεις αλλού. Θα πληρώσεις για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο τραμπούκος της Κατούνας μάντεψε καθόλου στα γεύματα και ήπιε μπύρες που ο Νέρωνας βαπτίζει αναψυκτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν ξερου τι λετ ισεις. ιγω σαν πουλιτς του δημ ακτιου βουντσας θελου κι τ μπυραμ κι τ πρατιναμ. καλα καν ου δημαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε να αρμέξουμε τα πρόβατα μας και εσείς ξοδεύετε 50.000 ευρώ σε φαγοπότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αρκετα ασχολειστε ακομα με τους συμβουλους και τον Αποστολακη αφου κανεις δεν τους χαιρεταει κανεις δεν τους ρωταει κανεις δεν τους σεβεται.Μονο βολτες με τα κρατικα αυτοκινητα μπας και ξεχωρισουν αλλα οι ελεγχοι και γι αυτο ερχονται και μετα μιλαμε.
    Τι να συζητησεις με τον Κοπανο που βολευτηκε με τον Μπομπο που απολαμβανει την εξουσια τον Μπαλαφα που απλα θρεφεται τον Λακια που ψοφαει για καρεκλα τον Τακη Παπα που ελεγχει τα παντα τον Σωτηρη που κοβει το κατιτις και τους αλλους κυριους και κυριες ΤΙΠΟΤΑ.Μονο Σωζος που καταλαβε πρωτος τι ερχεται...Εγω τους στηριξα και τα ξερω ακριβως τι κανουν.Ντροπη τους τα ειπε ολα ο Βαρβατος πριν μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κώστα Πέρλη αναψυκτικά κατέβασες από το φορτηγό; Ποιός τα παρέλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε να αρμέξουμε τα πρόβατα μας και εσείς ξοδεύετε 50.000 ευρώ σε φαγοπότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φάτε και πίνετε λένε ο Γεωργοθόδωρος και ο Νέρωνας. Οι Δημότες πληρώνουν. Εμείς θέλουμε να μας ψηφίσετε. Ξυπνάτε Δημότες έχουμε 2017 και μας δουλεύουν με μια μπύρα και ένα κοψίδι. Το καταδέχεστε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σώζο Βασίλη μίλα ή φύγε από τον Αποστολάκη. Διαφορετικά είσαι πολιτικά συνένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τους υποτιθέμενους πολιτιστικους συλλόγους δεν τους αναφέρει κανεις κάντε κυριε Τριαντακωσταντη έναν έλεγχο και σε αυτους να δείτε ποια ειναι τα ιδρυτικά μέλη και αν επιτρέπονται στους αιρετους να περνουν μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο αποστολακης τους ταιζει ολους για να τους ξανα εχει ενω ο γαλουνης μας εχει στη διαιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. O κάθε Δημοτικός Σύμβουλος που ανέχεται όλα αυτά χωρίς να μιλά έχει τεράστια πολιτική και όχι μόνο ευθύνη. Ξυπνείστε Γεωργοδόθωρος και Νέρωνας σας έχουν στείλει στο βούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο