Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αγρίνιο: Διπλό «χτύπημα» απατεώνων – Στο στόχαστρο και πάλι ηλικιωμένοι!

Ζευγάρι αδίστακτων απατεώνων, ένας άνδρας και μια γυναίκα από 25 έως 30 ετών, αναστάτωσαν χθες το μεσημέρι με τα «χτυπήματά» τους ηλικιωμένους στο Αγρίνιο. Στην πρώτη περίπτωση εξαπάτησαν μια 74χρονη προσποιούμενοι ότι λειτουργούν αντί του φοροτεχνικού της. Όπως την είπαν με την καταβολή χρηματικού ποσού θα κατάφερναν την μείωση χρηματικού προστίμου από την Δ.Ο.Υ. Η ηλικιωμένη τους κατέβαλε το ποσό των 100 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Στην δεύτερη περίπτωση και εντός μικρού χρονικού διαστήματος το ίδιο ζευγάρι πλησίασε ένα 77χρονο λειτουργώντας και πάλι δήθεν του φοροτεχνικού του και του ανέφερε ότι ο εγγονός του του χρωστά 600 ευρώ. Οι απατεώνες κατάφεραν να πείσουν τον ηλικιωμένο, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή όταν ο παθών έβγαλε μπροστά τους το πορτοφόλι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ. Και τα δύο χτυπήματα έγιναν στα σπίτια των παθόντων.
Από την Ασφάλεια Αγρινίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απάτη, απόπειρα απάτης και κλοπή. Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο