Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: Συλληπητήρια για το χαμό του Λεωνίδα Ζαχαράκη και του Λεωνίδα Χολέβα

Με αφορμή το δυστύχημα που έγινε σήμερα στα Παλιάμπελα και έχασαν τη ζωή τους, ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου και ο 19 χρόνος Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι, από την ομάδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

       Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε σήμερα στην άσφαλτο, Αυτή τη φορά δυο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκτράπηκε της πορείας του και συγκρούστηκε με φορτηγό. Οι δυο άτυχοι ήταν ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου ποδοσφαιριστής του  Απόλλωνα Δοκιμίου και ο 19 χρόνος Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι, αδελφός του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ρίγανης Χρήστου Χολέβα............



    Το Δ.Σ. τη Αναγέννησης Ρίγανης, ο προπονητής  και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας οδύνη στις οικογένειες των άτυχων νέων για τον ξαφνικό και άδικο χαμό τους.
        Ευχόμαστε ο θεός να τους χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής, και να δώσει στις οικογένειες τους υγεία, κουράγιο και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη τους.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου  της Αναγέννησης Ρίγανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο