Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΤΡΑ:Δύο μαχαιρωμένοι στην Ακτή Δυμαίων

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαπών εμφανίστηκε διακινητής ο οποίος ανήκει στην Αφγανική μαφία και διαμένει σε σπίτι στην Πάτρα και προσπάθησε να κάνει κουμάντο σε Λαδόπουλο και ΑΒΕΞ. Μαζί με άλλους. Εκεί έπεσαν οι πρωτες μαχαιριές.
Ενας άνδρας δέχθηκε 8 μαχαιριές στα οπίσθια και σε άλλα σημεία του σώματός του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Μετά τις 10.30 το βράδυ τα αίματα άναψαν για τα καλά. Κάποιοι κινήθηκαν πάλι προς Λαδόπουλο και ένας μαχαίρωσε στην πλάτη έναν νεαρό Αφγανό. Το σημείο γέμισε με αίματα. Ο ανθρωπος παρέμεινε αρκετή ώρα στο σημείο. Εφθασε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε για το Νοσοκομειο. Η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός και η αστυνομία φοβήθηκε επεισόδια. Φάνηκε πως οι Αφγανοί που διαμένουν στο παλιό εργοστάσιο Λαδόπουλου τσακώνονταν με εκείνους που διαμένουν στο παλιό εργοστάσιο της ΑΒΕΞ. Στο πρώτο βρίσκονται 50 άτομα και στο δεύτερο πάνω από 200. Η αστυνομια έστειλε ισχυρή δύναμη στην παραλιακή.  Μέχρι και διμοιρία ΜΑΤ. Ολη τη νύχτα ίσχυσαν τα μέτρα. Κάποιοι φοβούνται πως τα επεισόδια θα επαναληφθούν. Ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας συνελήφθη και κρατείται. Στην Πάτρα βρίσκονται πάνω από 300 μετανάστες που καθημερινά προσπαθούν να διαφύγουν για Ιταλία μέσω των πλοίων του νέου λιμανιού.
 dete.gr

1 σχόλιο:

  1. Ωρα ειναι να βγουν και να κατηγορισουν την αστυνομια γιατι πειραξε τους κακομοιρους προσφυγες.πως καταντησε η Ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο