Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Τελικά ο Αποστόλης Πανταζής προσέφερε στον αθλητισμό του Δήμου μας; Ναι ή όχι;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Αποστόλη μην μασάς και προσοχή στο μέλλον τα χέρια σου σφιχτά. Πάρα πολύ σφιχτά.!!!

Τελικά ο Αποστόλης Πανταζής προσέφερε στον αθλητισμό του Δήμου μας; Ναι ή όχι;

   Η δικιά μου η απάντηση με ονοματεπώνυμο είναι, ότι ανεπιφύλακτα ΝΑΙ και μάλιστα προσέφερε πάρα πολλά, αλλά ήταν και πολύ απλόχερος με κάποιους, οι οποίο δεν άξιζαν.!!!!
      Το 1986 όταν ήμουν 33 μόλις χρονών και εκλέχτηκα Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού υπήρχε το όραμα για ένα Κλειστό Γυμναστήριο στην Πόλη του Αστακού, η οποία είχε λιγότερους από 3.000 κατοίκους και έτσι το 1989 κατασκευάσαμε το Κλειστό στο Γυμνάσιο, με όσα χρήματα διαθέταμε τότε, με σκοπό κυρίως την άθληση των μαθητών.
      Στην συνέχεια κάποια παιδιά το 1990 ίδρυσαν τον Αίολο και στο γήπεδο αυτό έπαιζε μπάσκετ η ομάδα του Αιόλου, αθλούνταν οι μαθητές του Γυμνασίου και γινόντουσαν και εκδηλώσεις.............



     Όταν ο  κύριος Πανταζής πήρε τον Αίολο, τα πρώτα χρόνια η ομάδα έπαιζε στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου, το οποίο είχε και ατέλειες, γιατί όταν το κατασκευάσαμε δεν είχαμε άλλα χρήματα, αφού ήμασταν μια μικρή Κοινότητα.        Έτσι με χρήματα του κυρίου Πανταζή κατασκευάσθηκαν, αποδυτήρια, μπάνια, εξαερισμός και στο ειδικό πλαστικό δάπεδο αρίστης ποιότητας της εποχής που το κατασκευάσαμε, έβαλε  και παρκέ αρίστης ποιότητας, για το οποίο βρέθηκαν κάποιοι και του την έπεσαν.!!!!
       Την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος είχα το όραμα, να κάνουμε και ένα Δημοτικό Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο, όπως είχαν ήδη το Αντίρριο, η Βόνιτσα και άλλες Κωμοπόλεις και αφού είχαμε εξασφαλίσει την πίστωση, ολοκληρώσαμε την μελέτη κατασκευής του με τις απαιτούμενες προδιαγραφές από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πήραμε  όλες τις απαιτούμενες από τον νόμο αδειοδοτήσεις, δημοπρατήσαμε το έργο  και υπογράψαμε το συμφωνητικό του έργου με τον μειοδότη ανάδοχο με ποσόν 1.050.000 Ευρώ και ξεκίνησαν τα έργα διαμόρφωσης του χώρου.
        Επειδή όμως ήδη  εγώ δεν είχα βάλει πάλι υποψηφιότητα και δεν προλάβαινα να τελειώσουμε στην θητεία μου το έργο, πήραμε με αναμόρφωση του προϋπολογισμού 500.000 ευρώ από τον κωδικό, που ήταν για την κατασκευή του κλειστού και τα μεταφέραμε για τα σφαγεία, για τα οποία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν μας είχε στείλει μέχρι την στιγμή εκείνη τα 600.000 ευρώ,τα οποία μας είχε εγκρίνει και τα οποία είχαν τελειώσει με το κλειδί στο χέρι, για τις εργασίες των οποίων έπρεπε να πληρωθεί ο εργολάβος τους, εκτός του προβιολογικού τους, για την επεξεργασία και διάσπαση του αίματος, που στην συνέχεια θα κατέληγαν στον βιολογικό της πόλης και υπήρχαν και 786.000 ευρώ,τα οποία ήταν από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, τα οποία ήταν αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό και απορροφήθηκαν πλήρως και το υπόλοιπο ποσόν το έβαλε η σημερινή Δημοτική Αρχή από άλλους πόρους και μπράβο της.!!!
      Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι, ότι το χρέος του Δήμου δημιουργήθηκε από το Κλειστό.

         Σε όλο αυτό το διάστημα που ανέλαβε ο κύριος Πανταζής τον Αίολο, παράλληλα με την πορεία της επαγγελματικής πια ομάδας, η οποία μας προσέφερε πολλές χαρές και διακρίσεις, αφού έφτασε να παίξει μέχρι τα Play Offs της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έκανε και πολύ καλή δουλειά με τις Ακαδημίες, όπου αθλούνται πάνω από 120 παιδιά με έναν εξαίρετο προπονητή τον κύριο Σάββα Αραπατσάνη και αυτή για μένα είναι η πιο σημαντική προσφορά του κυρίου Πανταζή, ανεξάρτητα από το πόσα παιδιά από αυτά θα ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ.
            Ο πρωταρχικός στόχος για τον οποίο κατασκευάσαμε αυτά τα κλειστά γυμναστήρια, τα οποία είναι ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ήταν για να αθλούνται τα παιδιά και δευτερευόντως η ομάδα του Αιόλου ή όποια ή όποιες θα δημιουργηθούν στο μέλλον.  
         Η προσωπική μου άποψη, με την οποία έχουν δικαίωμα κάποιοι να διαφωνούν, οι οποίοι όμως πρέπει να καταθέτουν την διαφωνία τους με το όνομά τους, από την στιγμή που για δικούς τους λόγους, οι οποίοι είναι για εμένα σεβαστοί, οι 7 από τους 8 ντόπιους αθλητές έφυγαν από την ομάδα, δεν είχε κανένα νόημα να συνεχίζει ο κύριος Πανταζής να οδηγεί την ομάδα στην Γ  κατηγορία μόνο με ξένους αθλητές.

     Αποστόλη μην μασάς και προσοχή στο μέλλον τα χέρια σου σφιχτά. Πάρα πολύ σφιχτά.!!!

     Και όποιος αγαπάει τον αθλητισμό, λέει την γνώμη του με τον όνομα του.!!!
     Και επειδή έχω αποδείξει πόσο αγαπάω τον αθλητισμό με έργα και όχι με λόγια (γήπεδα ποδοσφαίρου και 5χ5 με χλοοτάπητα, τένις , βόλεϊ κλπ, το όνομά μου είναι:

Παναγιώτης Στάικος

Αστακός 28/9/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.    

15 σχόλια:

  1. Την' τούτο.......γλυψων μεν φτυσων δε χα.χα...ωραιοςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεγομαι χρηστοσ κουτσουμπινασ του Στυλιανού Από παλαιομανινα ειμουνα προεδροσ τησ φλογασ 6 χρονια Πού ανηκει ΣΤΟ δημο Ξηρομέρου πραγματικα κυριε Παναγιώτη επι Της θητειασ σασ εγιναν πολλα για τον αθλητισμό σε ολα τα χωρια αν και σασ κατηγορουσαν ολοι ΚΑΙ Ότι γινεται ΓΙΑ τον αθλητισμό ειναι καλο οπωσ λεει ο κυριοσ πανταζησ αλλα κυριε Παναγιώτη για τα αλλα τα χωρια ΔΕΝ υπάρχει αθλητισμοσ γιατί επεσε ολο το βαροσ στον αιολο με τα λεφτα των πολιτων εγινε ενα γήπεδο 750000 ευρω Στο οποίο τελικα ΔΕΝ θα χρησιμεύσει πουθενα ο αλλοσ αθλητικοσ κοσμοσ Του δημου δεν υπάρχει η φλογα πρωταγωνιστεί 6 χρινια τωρα στο ποδόσφαιρο και ειναι διωγμενει Από το δημο Ξηρομέρου ο ηρακλησ παραπονα και αυτοσ και άλλες Ομάδες και δεν διαφωνω για το γήπεδο προσθεουειμαι υπερ του αθλητισμου αλλα επεσε ολο το βαροσ σε μια ομαδα εσεισ επι δημαρχιασ σασ φτιαξατε σε ολα τα χωρια γηπεδα αυτη η δημοτικη αρχη ασχολειται μονο με μια ομαδα στο δημο και εμεισ ειχαμε ονειρα στο χωρίο να φτιαξουμε ενα γηπεδο να πρωταγωνιστησουμεκαι εμεισ πηγαμε στο δημοτικο συμβουλιο και εκδιωχθηκαμε μασ κατηγορησαν οτι δουλευουμε για Την αντιπολιτευση ειναι αθλητισμοσ αυτοσ κυριε παναγιωτη να περνουν μια απόφαση 175000 να πληρωθει εξτρα το γήπεδο και αλλα χωρια να μην ΈΧΟΥΝ γηπεδο να παιξουν γιατι αυτη η αδικια ο δημοσ Δεν επρεπε να μεριμνει για ολο τον αθλητισμό και για ολεσ τησ ομάδες εσεισ δεν φτιαξατε σε ολο το γήπεδο 5χ5 αυτα τα παραπονα Έχει ο κοσμοσ ο αθλητοκοσ κυριε Παναγιώτη και αλλα και Σας τα γραφω τωρα που εχω αποχορησει Από ΤΗΝ προεδρια τησ ομαδασ αυτα σαν παράπονο πιστεύω εσσισ ΔΕΝ θα ειχατε λειτουργήσει έτσι!!!!!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε σταικο με συγχωρείτε αλλά εσείς δεν ήσασταν που φεύγετε από το κλειστό του γυμνασίου κ φωνάζατε ντροπή κ ότι ο Αίολος παράγει χουλιγκανισμό κ κάτι αλλά τέτοια;κ ξαφνικά βρέθηκε χρήμα κ δημοσιότητα κ τσουκ βγήκατε μπροστά όπως πολλοί άλλοι..δηλαδή για να καταλάβω..έχω διαβάσει 100 σχόλια..κ το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι φταίνε οι δυο τρεις που έφυγαν από την ομάδα;αυτό λέτε;είναι δυνατόν;4 χρόνια τώρα ο Αίολος μόνο ξένους δεν είχε;νοιάστηκε κανείς σας γιατί έφευγαν πιο παλιά οι ντόπιοι;τώρα ξαφνικά γιατί νοιάζεστε γιατί δεν παίζουν;κοιτάχτηκε κιγο στον καθρέφτη κύριοι του αιολου κ κάντε αυτοκριτική. Κ σταικο ρωτήστε ένα ένα τα παιδιά αυτά για πιο λόγο έφυγαν. Μην λέτε ότι θέλετε έτσι απλά για να γλείφετε..αν κ δεν αργούν οι εκλογές πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε Χρήστο σε ευχαριστώ για την αναγνώριση του έργου μου, το οποίο για να γένει πόνεσα ,αλλά χαίρομαι όταν βλέπω τα παιδιά να αθλούνται ακόμη και σε μικρά χωριά ,όπως το Στρογγυλοβούνι ή τα Βλυζιανά ,αφού δεν έριχνα το βάρος μόνο σε ένα χωριό , όπου εξαντλούσα όλα τα περιθώρια, όσο μπορούσα για να μην υπάρχουν παράπονα και γι’ αυτό δεν έχω ανάγκη να γλύψω κανέναν, αφού αυτό το έργο , μου προσφέρει χαρά και με γεμίζει ως άνθρωπο , ο οποίος αγαπά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό( εκτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα τον τοπικό σας πολιτισμό ), και ήμουν πάντα δίπλα στον κύριο Πιτσούλια στην σπουδαία δουλειά που κάνει στο θέατρο ,στην πανέμορφη αίθουσα του πνευματικού έργου, η οποία είχε κατασκευαστεί ,όταν ήμουν Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού .!!!!
    Το κλειστό αυτό δεν είναι ένα γήπεδο ενός σωματείου ,αλλά μια πολύ σοβαρή αθλητική υποδομή για τους νέους ολόκληρου του Δήμου μας και όταν δεν θα ζω εγώ ακόμη και για τα επόμενα 100 χρόνια και όπως ανέφερα το ίδιο συμβαίνει με το Αντίρριο ,την Βόνιτσα ή άλλες κωμοπόλεις
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος , ένας λάτρης του Αθλητισμού και του Πολιτισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28 Σεπτεμβρίου 2017 - 5:41 μ.μ. Εχει εκφράσει την ΑΠΟΦΑΣΗ νά πολιτευτεί ξανά ο Στά'ι'κος στο Δήμο ?? ( Ξηρομέρου πιά και Ουχί Αστακού )...Ε ρέ γλέντιααααααα !!! Πάντως φίλε Χρήστο Κουτσουμπίνα ο Στά'ι'κος είναι απο κείνους που προσφάτως λειδορούσανε όσους εκφράσανε άρνηση για την έγκριση της υπέρβασης του έργου του κλειστού , Εκείνος την αβάντάρησε την επιπλέον χρέωση του Δήμου , γιατι ακόμα ο Πανταζής ήταν στά μέσα της ομάδας , και στην πιθανότητα χρήσης του πρός ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 5:41 μ.μ
    Για εμένα ο αγώνας στο γήπεδο είναι γιορτή και χαρά και όχι βγάλσιμο απωθημένων.
    Στο δοκό μου το επίπεδο δεν ταιριάζει , να κάθομαι και να επικροτώ εκείνους , που φωνάζουν εν χορώ προς τους αντιπάλου σας γ @μώ το μο@νί της μάνας σας.
    Αυτό είπα είναι χουλιγκανισμός και αποχώρησα από το γήπεδο και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό και θα το ξανακάνω και στο μέλλον.
    Εγώ δεν έτρεχα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου του Αποστόλη πιώ ουίσκι από το ουίσκι του , όπως κάνατε κάποιοι από εσάς που γλύφατε και όταν έκατσα μαζί του για ένα ποτό στις γιορτές του ΝΑΟΑΣ, όπου με είχαν καλέσει από τον ΝΑΟΑΣ , εγώ το καλοκαίρι είχα επιχορηγήσει τον ΝΑΟΑΣ , με ένα σημαντικό ποσόν για τις οικονομικές μου δυνατότητες, για να πληρώνεται ο προπονητής , ο οποίος προπονεί μικρά παιδιά , σε ένα άθλημα ,το οποίο επίσης αγαπώ ιδιαίτερα , την ιστιοπλοΐα .
    Και εγώ όπως είδες ,δεν κατηγόρησα κανένα από τα παιδία ,που έφυγαν, αναγνωρίζοντας ότι ήταν δικαίωμά τους . Έτσι είχα γράψει.
    Γι’ αυτό σιωπή λοιπόν γατάκια ,που η γλωσσίτσα σας έχει γλύψει και την τελευταία τρίχα του Πανταζή και κάτι τέτοιους τύπους σαν και σένα απλά δεν τους χρειάζομαι στις εκλογές , γιατί φαίνεται ,πως δεν μας συνδέει τίποτα κοινό .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΕΕΙ Ο ΚΟΛΙΑΣ /ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ) ???????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν έπεφτε χρήμα ήθελε ξένους παίκτες ο Πανταζής, πολύ καλά έκαναν οι ντόπιοι και έφυγαν, στά δύσκολα τους θυμήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοψτε τη μιζέρια ! Στάικος και ξερό ψωμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλος και χρυσος ειναι ο Σταικος
      αλλα ποιος θα τον ψηφισει ?
      οι νεοδημοκρατες θα ψηφισουν την κ. ΝΤΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ
      οι πασοκαντηδες τον γαλουνη ή πανταζη
      το ΚΚ τη λαικη συσπειρωση
      οι συριζεοι την συμπολιτεια



      Διαγραφή
  10. Σας δεν ντρέπεστε τι φτεει ο ΚΟΛΙΑΣ το ψωμάκι του έβγαζε τώρα ψάχνει νέο χορηγό γιατι ο χειμώνας ειναι βαρύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξυπνα γαλουνη ο κολιας ετειμαζει γυναικα για δημαρχο παρεα με λαινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενωθηται για το καλο του ξηρομερου κ προσεχεται γιατι εχθρς το βραδυ σε ξενοδοχειο του αγρινιου ο κολιας σχεδιαζε τον επομενο δημαρχο παρεα με βουλευτη της ΝΔ του Πασοκ κ πρωην δημαρχο κ εσεις μαλωνεται μεταξυσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο