Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο για δύο νέους στα Παλιάμπελα (κι άλλες φωτο: ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΑΠΗ)





  Τραγικό τέλος στην άσφαλτο βρήκαν δύο νεαροί σμηνίτες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10:02 το πρωί στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας κοντά στα Παλιάμπελα Βονίτσης.
           Στο μοιραίο Ι.Χ. επέβαιναν τρία συνολικά άτομα που γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Πρόκειται για σμηνίτες που υπηρετούσαν τη θητεία τους στο Αεροπορικό Απόσπασμα στο Ακτιο και λίγη ώρα νωρίτερα είχαν φύγει από την μονάδα τους, έχοντας έξοδο.
         Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 19χρονο από τον Αστακό και έναν 25χρονο από το Δοκίμι του Αγρινίου οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα του 25χρονου,  που συγκρούστηκε με φορτηγό και απεγκλωβίστηκαν νεκροί.         Συγκεκριμένα, το επιβατικό, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εκτράπηκε της πορείας του στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Βόνιτσα............



      Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαινε και τρίτος νεαρός, ένας 20χρονος από το Ζευγαράκι Αγρινίου, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λευκάδας έχοντας σπάσει το αριστερό του χέρι, ενώ αν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το τροχαίο.
            Ο οδηγός του φορτηγού, 61 ετών συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βόνιτσας, που ερευνούν τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

http://www.agriniopress.gr/











































8 σχόλια:

  1. Πou einai o dimarxos kai oi eklegmenoi simvouli na ta doun.Pou einai o neronas o eksipnakias.Tha mas poune pali oxi emeis i perifereia ftei gia ola na pate stin patra.Ekei ston adtako as pane ston antipereifereiarxei pou kserei kala tous dromous na tou poune ta sigxaritiria toys kai na ton xeronte kai emeis tous dikous mas edo.Sinexizoume akathektoi.Autoi eimaste auta mas aksizou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ειχες ωρα να τα σκεφτεις αυτα? Αντι να κατηγορεις τους αλλους πες εσυ και οι υπολοιποι που ειναι μαζι σου τι διαμαρτυριες εκανες επωνυμα για το συγκεκριμενο δρομο? Ή μηπως επρεπε να κατηγορησεις τη δημοτικη αρχη και γι'αυτο? Αληθεια οταν η δημοτικη αρχη περυσι εκανε διαμαρτυρια εξω απο το κεντρο υγειας Βονιτσας εσυ που ησουν? Ή αντιστοιχα στην Παλαιρο και στην Κατουνα? Ασε δε πιανει το παραμυθακι καποιων. Οταν μας προβληματιζει κατι στον τοπο μας πρεπει να το φωναζουμε ολοι μαζι για να μπορεσει να λυθει. Αλλα εχετε μαθει καποιοι υπογεια να μιλατε κι οχι δυνατα. Και θα επρεπε να ντρεπεσαι που εκμεταλλευτηκες ενα τοσο τραγικο συμβαν για να το παιξεις ηθικος εσυ.
    Ο Θεος να αναπαυσει τις ψυχες τους.
    Μελος συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα χάθηκαν ακόμη δύο παιδιά, έλεος. Άραγε ή αρμόδια υπηρεσία, αρχή η οπός άλλος λέγεται πόσα θύματα θέλει, για να κάνει επιτέλους κάτι??? Ξεκινάς, και δεν ξέρεις αν θα φτάσεις, είναι ο τρόπος για να περιγράψει κανείς το κομμάτι Αμφιλοχία- Λευκάδα. Συλλυπητήρια στης οικογένειες των αδικοχαμένους νέους. Λυπάμαι πραγματικά, το έχω ζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 παλικαρια ειναι νεκρα!!!! Ζωα βρηκατε ευκαιρία να τσακωθητε για τους Δημαρχους. Ζωα πανε 2 παιδια χαμενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος Αγρινίου ακούει;;; Δημότες του ξεκληρίστηκαν! Ακόμη πιστεύει ότι ο δρόμος αυτός δεν είναι προτεραιότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τις φώτο και μόνο π΄ρεπει να επέμβει εισαγγελέας καλα ρε ζωα ντροπή ρε ταγγάρια χιλια κομματι είναι ο τάπητας ποιος τάπητας δηλαδη, τεσπα, ας ασχοληθουν οι οικογενειες οταν ηρεμησουν και αμα ηρεμησουν με μυνησεις μπας και γινει κάτι...Βλάκα περιφεριάρχει που έκανες και εργο τρομάρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ουσια ειναι μια ρε σεις παιδια. Χαθηκαν αλλες 2 ψυχες...δυο νεα παλικαρια που ειχαν τοση ζωη μπροστα τους , να ζησουν και να χαρισουν τοσα χαμογελα στους δικους τους ανθρωπους κι ομως το χαμογελο τους εσβησε ετσι ξαφνηκα γιατι ολοι τους στο δημο ειναι (αχρηστοι και ανευθυνοι ) ο ενας πεταει το μπαλακι στον αλλον. Μονο να βαζουν στη τσεπη τους θελουν και εμεις οι( χαζοι πολιτες) να τους ψιφηζουμε.Ας μη πω αλλα...μονο λυπαμαι πολυ γιατι ηταν νεα παιδια και ολοι εμεις που ειμαστε γονεις μπορουμε να νιωσουμε το πονο καθε γονεα.Συλλυπητηρια στπυς οικιους τους και κουραγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο