Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Άνοιξε τις πύλες της η 2η Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Μεσολογγίου


Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της 2η Αναπτυξιακής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών στο Μεσολόγγι.
Το μεγάλο αυτό γεγονός εξωστρέφειας για το δήμο Μεσολογγίου και την ευρύτερη περιοχή, τιμήθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας, Χριστίνα Σταρακά, τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ν. Μπαλαμπάνη, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τριανταφύλλου, τους Προέδρους Επιμελητηρίων, Δημάρχους της περιοχής, Εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων, Συλλόγων και Αρχών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, η αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας, Χριστίνα Σταρακά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρόεδρος του ελληνοβουλγαρικού και ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Κουτσίκος Παναγιώτης και του ελληνοκινεζικού, Κ. Γιαννίδης. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος.
Η φετινή διοργάνωση, παρόλο που πέρασε αρκετές δυσκολίες μέχρι να υλοποιηθεί, ήταν καλή και έδωσε την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες να δουν και να απολαύσουν τοπικά προϊόντα, αλλά και προϊόντα άλλων περιοχών.
Η συμμετοχή χαρακτηρίζεται ικανοποιητική αφού τα περίπτερα φθάνουν τα 106 μεταξύ των οποίων βρίσκονται του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοκινεζικού και του Ελληνοβουλγαρικού, του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, των δήμων Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, των «Ελληνικών Αλυκών», του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, της Τράπεζας Πειραιώς, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου, καθώς και πολλών Συλλόγων.
ρεπορτάζ aixminews.gr/ φωτο onairnews.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο