Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις 11 και 12 Οκτωβρίου στον Αστακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις 11 και 12 Οκτωβρίου στον Αστακό

        H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποιούν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη..........



     Συγκεκριμένα, η  Κινητή Μονάδα Μαστογράφου  της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας που δημιουργήθηκε με χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρίας καλλυντικών AVON και εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα, θα περιοδεύει στην περιοχή μας και θα βρίσκεται στον Αστακό (Δημαρχείο Αστακού) στις 11 και 12 Οκτωβρίου.
Τηλέφωνο για ραντεβού: 2646041482 (9.00-14.00) 

*Είναι υποχρεωτικό να κλείσετε ραντεβού, τα οποία θα κλείνονται από 2 έως 10 Οκτωβρίου στο παραπάνω τηλ. και από ώρα 9:00-14:00 με σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο. 
1.-Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
2.-Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
3.-Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
4.-Η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

   Μαστογραφικός έλεγχος προσφέρεται κατά προτεραιότητα σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
  Προσπάθειά όλων μας, είναι όλο και περισσότερες Ελληνίδες να εξετάζονται και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.
   Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ.
Γεωργούλας Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο