Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Διακοπή νερού στον Αστακό

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού, σήμερα Πέμπτη 17/8/2017 από νωρίς το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγο σοβαρής βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Θα προσπαθήσουμε να το επιδιορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Ζητάμε την κατανόησή σας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ξηρομέρου.

8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΟ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια κατανοηση βρε ανικανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νωρις θυμηθηκατε να βαλατε την ανακοινωση...ειχε γινει ηδη η διακοπη.....ολο βλαβες βλαβες βλαβες.....τιποτα μονιμο δε μπορει να κανετε...νας εχετε σπασει τα νευρα..εχει γινει ειδος πολιτελειας το νερο....αντε να χαθειτε αχρηστοι.....ολοι σας κ οι προηγουμενοι κ οι τωρινοι....αχρηστοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατανοηση κατανοηση κατανοηση...ποση κατανοηση πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωρα θα ερθει γιατι περιμενω κοσμο και ειμαι μεσα ατη βρωμα...survivor καταντησαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλοι ανώνυμοι
    Ας σταματήσουμε να είμαστε πάντα επικριτές και ας πούμε ένα ευχαριστώ που βγαίνει ανακοίνωση και ξέρουμε πότε περίπου θα έχουμε νερό. Παλιότερα βγαίναν συχνότερα ανακοινώσεις και με τις ειρωνικές κριτικές μας σταμάτησαν.
    Τα επικριτικά σχόλια ας τα πούμε με την ψήφο στις εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσω κάποιον και μετά να τον κατηγορώ. Μην ξεχνάμε οτι αρκετές δεκαετίες βγαίνουν σχεδόν συνέχεια οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αν θέλουμε πραγματικά έργο από την δημοτική αρχή από εμάς εξαρτάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο