Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 O Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών  για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.....

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα δικαιολογητικά,  είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία έξη  (6)  ημερών, ήτοι από 14-7-2017 έως και 19-7-2017 στη  Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, Γραφείο 2, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της πρόσληψης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκιαρων αναγκών  για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου
Ο Δήμαρχος Αγρινίου
Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του άρθρου 206  Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α΄)
2.Τις διατάξεις του  άρθρου 21 του Ν. 2190/1994,όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
3. Την υπ΄αριθμ. 220/26-6-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου σχετικά, με  την έγκριση πρόσληψης προσωπικού δίμηνης διάρκειας  για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  για το έτος 2017, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μηνών.
4.Την υπ΄αριθμ΄πρωτ.147297/11-7-2017  απόφαση του Συντονιστή της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιουνίου που επικυρώνει (εγκρίνει)  την 220/2017  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
                                         Α ν α κ ο ι ν ώ ν ει 
Την πρόσληψη :
Α΄. Δέκα πέντε (15) ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων .
Β΄Τριών (3) ατόμων ,  κατηγορίας – κλάδου ΟΔΗΓΩΝ , με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε΄και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας  (Π.Ε.Ι.) και 
Γ΄. Δύο (2) ατόμων ,  κατηγορίας – κλάδου ΟΔΗΓΩΝ , με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Γ΄και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας  (Π.Ε.Ι.) .
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν. 2527/1997

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΟΔΗΓΟΥΣ
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
α. Το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε ή Γ΄ .
β. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
γ. Ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας, για την έκδοση των αδειών, υπηρεσίας, ότι οι απαιτούμενες άδειες άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκαν βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα).
α. Το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε ή Γ΄.
β. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
γ. Ομώνυμος ή αντίστοιχος απολυτήριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολής της αλλοδαπής. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας, για την έκδοση των αδειών, υπηρεσίας, ότι οι απαιτούμενες άδειες άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκαν βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα).
α. Το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε ή Γ΄ .
β. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
γ. Απολυτήριος τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της ανωτέρω άδειας άσκησης επαγγέλματος.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα).
α. Το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε ή Γ΄.
β. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
γ. Απολυτήριος τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση της ανωτέρω άδειας άσκησης επαγγέλματος.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Δ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα).
α. Το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Ε ή Γ΄.
β. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
γ. Αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση της ανωτέρω άδειας άσκησης επαγγέλματος.
Α. Γενικά προσόντα πρόσληψης
1.Να είναι Έλληνες Πολίτες.
2.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
3.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4.Να είναι δημότες ή  μόνιμοι κάτοικοι του  Δήμου Αγρινίου.
5.Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και τα σχετικά κωλύματα των Π.Δ. 164/2004 και Π/Δ. 180/2004.
Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ,ΔΟΥ.,ΑΜΚΑ., Α.Μ. ΙΚΑ
2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3.Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα όλων των εγγράφων που αποδεικνύουν τα ειδικά τυπικά προσόντα κατά περίπτωση. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του παρ.1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι.
5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία  να δηλώνει ο υποψήφιος  ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
6.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας του Δήμου Αγρινίου.
9. Τα δικαιολογητικά που προβλέπονται για τους ΟΔΗΓΟΥΣ , όπως περιγράφονται παραπάνω.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
 Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά  είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία έξη  (6)  ημερών, ήτοι από 14-7-2017 έως και 19-7-2017 στη  Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, Γραφείο 2, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .
Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου , στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αγρινίου.

                                                                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο