Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ιόνια Οδός: Καταγγελία οδηγού που πλήρωσε διόδια στον κόμβο Αγγελοκάστρου για δρόμο που δεν… χρησιμοποίησε

 Οδηγός τονίζει πως πλήρωσε -αδίκως- 3,50 ευρώ στα διόδια στον κόμβο Αγγελοκάστρου της Ιόνιας Οδού, ενώ στην ουσία ο δρόμος δεν χρησιμοποιείται, προσωρινά, λόγω εργασιών. Τα οχήματα ανακατευθύνονται από την τροχαία μέσω παρακαμπτήριων οδών.
Ο αναγνώστης διερωτάται για ποιον λόγο καλείται να καταβάλλει το τίμημα, για έναν δρόμο που δεν χρησιμοποιεί, εξαιτίας των συγκεκριμένων εργασιών…

 Σε επικοινωνία του zougla.gr με την τροχαία Μεσολογγίου έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία έχει διακοπεί
στους Ανισόπεδους Κόμβους Αντιρρίου και Μεσολογγίου, και υπάρχει παράκαμψη για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού της σήραγγας της Καλυδώνας.
Σημειώνεται πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο θα ισχύσουν από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου και από τις 21:00 της Τρίτης 18 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου. Τις συγκεκριμένες ώρες θα ισχύει ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο προαναφερθέν τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.
Δείτε τις φωτογραφίες τις οποίες έστειλε στο zougla. gr αναγνώστης:
 Τα οχήματα παρεκτρέπονται λόγω εργασιών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο