Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, την ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 20 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. (Εισηγητής κ.Στούπας) 

2.-Λήψη απόφασης για την παροχή εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας, μέχρι την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων διοριστέων στις θέσεις αυτές και όχι πέραν της 31.03.2018, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του ν. 4479/2017. (Εισηγητής κ.Στούπας) 

3.-Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άκτιου-Βόνιτσας», εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και καθορισμός της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.  (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

4.-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Μεταξύ των «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», «Δήμου Λευκάδας», «Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλοακαρνανίας» και του «Δήμου ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ» για την «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΥΤ 3ΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ», και ορισμός μελών επιτροπής παρακολούθησης. (Εισηγήτρια κα Φιώρου).....



5.-Έγκριση τροποποίησης χωροθέτησης Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Βόνιτσας. (Εισηγήτρια κα Φιώρου)

6.-Έγκριση κίνησης διαδικασίας Χωροθέτησης Μαρίνας Παλαίρου. (Εισηγήτρια κα Φιώρου)

7.-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΔΕ για τη διενέργεια της προσωρινής -οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ». (Εισηγήτρια κα Φιώρου)

8.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση Δυτικής και Ανατολικής εισόδου Βόνιτσας». (Εισηγήτρια κα Φιώρου)

9.-Συζήτηση σχετικά με αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νικόλαου Λιάπη επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας «Πολίτες σε Δράση» για δημιουργία Επιτροπής ελέγχου καταγγελλομένων για το Υδατόρεμα Μοναστηρακίου.

10.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης. (Εισηγητής κ. Στούπας)

11.-Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικούς Καταλόγους τέλους κοινοχρήστων χώρων και ΤΑΠ Αγίου Νικολάου. (Εισηγητής κ. Στούπας)

12.-Επανεκμίσθωση του Δημοτικού Αγρού 6 στρ. στη θέση ΚΑΚΟΒΡΑΧΟΣ της Δ.Ε. Βόνιτσας διότι λήγει η μίσθωση της από την εταιρία "Ιχθυοκαλλιέργειες Βόνιτσας Α.Ε." στις 31/08/2017. (Εισηγητής κ. Στούπας)

13.-Επανεκμίσθωση του Δημοτικού βοσκότοπου στη θέση ΚΟΝΙΔΑΡΙΑ της Δ.Κ. Μοναστηρακίου έκτασης 1.205στρ. διότι λήγει η μίσθωση της Δελαπόρτα Χαρίλεια του Ελευθερίου στις 11.08.2017. (Εισηγητής κ. Στούπας)

14.-Χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών στάσιμου υπαίθριου εμπορίου για τέσσερις (4)  καντίνες. (Εισηγητής κ. Στούπας)

15.-Ορισμός θέσεων σε ιδιωτικό χώρο και σε δημοτικό για υπαίθριο στάσιμο εμπόριο. (Εισηγητής κ. Στούπας)

16.-Αίτηση της Στράτου Χριστίνας του Αριστοτέλη για έγκριση κατασκευής πεζοδρομίου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας της και επί της οδού Επ. Δανιήλ και κατασκευής φρεατίου απορροής ομβρίων επί της Μακ. Κύπρου. (Εισηγητής κ. Στούπας)

17.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αιτήσεως του Μπουρδάρα Παναγιώτη του Ευάγγελου. 

18.-Απόφαση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκτός της έδρας του, στην Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου (άρθρο 67 παρ.10). (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

19.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής κ. Στούπας) 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 


3 σχόλια:

  1. Οι δανειστές ονομάστηκαν θεσμοί
    Η υποχρεωτική πλαστική κάρτα ονομάστηκε κτίσιμο αφορολόγητου
    Τα σκατά της Λευκάδας στη Πάλαιρο ονομάστηκαν ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
    νουνοί με τα όλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέρνουν τα σκουπίδια της Λευκάδας στη Πάλαιρο. Αντιδράστε Ζαβερδιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος θα αντιδραση?ο προεδρος που διοριζει?τακουλα επεξες ως ωρας κ εχεις χασει!!!!ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΜΩΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο