Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ατύχημα σημειώθηκε στη γλίστρα του λιμανιού του Μύτικα. MYTIKAS PRESS: Μερικές δικές μας σκέψεις

Απο MYTIKAS PRESS     

    Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 11 το πρωί περίπου στην γλίστρα του Μύτικα. Την ώρα που ο άνθρωπος έριχνε το σκάφος του, έκανε το λάθος να πατήσει στο σημείο της γλίστρας που έχει πιάσει πρασινάδα και χάνοντας την ισορροπία του, κτύπησε κάνοντας πληγή και άρχισε να τρέχει αίμα. Ελπίζουμε όλα να πήγαν καλά και να μην έχει κανένα πρόβλημα ο συνάνθρωπος μας.
    Εμείς θα επισημάνουμε για πολλοστή φορά την επικινδυνότητα της γλίστρας, η οποία ποτέ δεν έχει καθαριστεί, ούτε στο κομμάτι της που είναι εντός της θάλασσας (πρασινάδα), ούτε στο κομμάτι που είναι εκτός της θάλασσας (χώματα). Αποτέλεσμα αυτών είναι να είναι πολύ επικίνδυνα για αυτούς που δεν γνωρίζουν, να γλιστρήσουν οχήματα και άνθρωποι (έχουν συμβεί και τα δύο).....



    Επίσης κατασκευαστικά υπάρχει ένα λαθάκι στην συγκεκριμένη γλίστρα, ότι το δάπεδο της έχει κατασκευαστεί τελείως ίσιο - λείο, ενώ θα έπρεπε να είναι διαμορφωμένο λίγο ανώμαλο, ώστε τα οχήματα να μην κινδυνεύουν να γλιστρήσουν. Άρα με μία παρέμβαση με κομπρεσέρ, καλό θα ήταν να διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο το δάπεδο.
       Θα ξαναγράψουμε για την αναγκαιότητα κατασκευής μίας προσωρινής - μη μόνιμης γλίστρας στην περιοχή του ''Βορρού'', που θα έλυνε σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα της καθέλκυσης και ανέλκυσης μικρών σκαφών κάτω από 6 μέτρα και θα έφερνε σημαντική αποσυμφόρηση στην κίνηση στο λιμάνι του Μύτικα. Ο χώρος είναι ιδανικός και είναι και δημοτικός απ' ότι γνωρίζουμε.
        Όλα αυτά όμως που αναφέρουμε, είναι έργα μικρά και πραγματικά, κοστίζουν ελάχιστα και λύνουν σημαντικά προβλήματα, άρα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου δεν το αφορούν, γιατί ως γνωστό το Λιμενικό μας Ταμείο, όσον αφορά τον Μύτικα, ασχολείται μόνο με αόρατες παρεμβάσεις.

http://mytikaspress.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ντροπη !!!!!!!!!!!! επεσα εκει και εσκασα επανω στο τραιλερ .η ζημια που επαθα μεγαλη . η κορη μου εσκασε με το κεφαλι κατω . βγηκα εκτος ελεγχου και εβριζα οσο χειρωτερα μπορουσα . απαραδεκτη η κατασταση .. δεν ξαναπάτησα ποδι εκει . αυτη ειναι γλυστρα ονομα και πραμμα . καλα .. ποιος ειναι υπευθηνος εκει ?? εχουν γινει τρομερα περιστατικα και αυτος που ειναι υπευθηνος ουτε ιδρωνει το αυτι του νομιζω .. η απαντηση θα ειναι οτι διμιουργουντε μούσκλια απο την θαλασσα . και η δικη μου απαντηση ..ψαξε στον google πως λυνετε το προβλημα , αφου δεν το γνωριζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο