Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Χιλιάδες πολίτες στη Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου - Μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς

      Κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα στη γέφυρα και τους γύρω δρόμους. Ουρές και ταλαιπωρία μέσα στη ζέστη για οδηγούς που είτε δεν γνώριζαν για την κινητοποίηση, είτε ήθελαν να κινηθούν από και προς το Αντίρριο με φέρι....

BINTEO....
          Χιλιάδες πολίτες από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας αλλά και γειτονικούς δήμου, πλημμύρισαν το κατάστρωμα και τους γύρω δρόμους της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Στην περιοχή βρέθηκαν και πλοιάρια στο πλαίσιο της κινητοποιήσης που προκάλεσε και οργάνωσε ο δήμος Πατρέων...............


     Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση που οργάνωσε ο δήμος Πατρέων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου κατά της ανεργίας και με κεντρικό σύνθημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα». Στην κυκλοφορία έχουν δοθεί και τα δύο ρεύματα της γέφυρας που παρέμεναν κλειστά λόγω της κινητοποίησης.
        Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Πορευόμαστε για να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή των ανέργων, της νεολαίας, η φωνή των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, των εργαζομένων με μεσαιωνικές σχέσεις εργασίας, με τρίμηνα, ωρομίσθιοι. Να ακουστεί η φωνή των επαγγελματιών που καταστρέφονται, των αγροτών που ξεκληρίζονται. Και αυτή η κινητοποίηση, όπως και η προηγούμενη, από την Πάτρα στην Αθήνα, αγκαλιάστηκε από τον πατραϊκό λαό, από τους ίδιους τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό τους κίνημα».
    Επίσης, ο Κώστας Πελετίδης είπε ότι «απαιτούμε άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας, κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι λαϊκής οικογένειας, κανένα σπίτι χωρίς φως, νερό, σταθερό τηλέφωνο».
      Στην κινητοποίηση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη σωματείων, συλλογικών φορέων, συλλόγων, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές κ.α.



AΠΕ-ΜΠΕ
thebest.gr
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο