Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ - Τέλος ο Κουταλιανός

         Ο Αίολος Αστακού κατάφερε τα τελευταία χρόνια να αποτελέσει το στολίδι της μικρής κωμόπολης της Αιτωλοακαρνανίας, και να κερδίσει σταδιακά την άνοδο του από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑΒΔΕ ως και την Α2, αλλά και τα πλέι οφ ανόδου.
    Ο χρηματοδότης της Αποστόλης Πανταζής, κατάφερε ξοδεύοντας αρκετά χρήματα να φέρει την ομάδα το 2014 στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ κέρδισε με άνεση τα πρωταθλήματα σε Γ’ και Β’ Εθνική. Μάλιστα σε αυτά αγωνίστηκε στο κλειστό της Βόνιτσας, καθώς το μικρό κλειστό που υπήρχε στον Αστακό δεν πληρούσε τους κανόνες διεξαγωγής παιχνιδιών σε Εθνική κατηγορία......



   Η φετινή ήταν η χρονιά της καταξίωσης, με την ομάδα να γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα, και να πετυχαίνει τρομερές νίκες, κερδίζοντας μεταξύ άλλων δυο φορές τον Ηρακλή. Εκτός αυτού, με χρήματα του προέδρου η ομάδα μετακόμισε στο καινούριο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου, αποτελώντας ίσως την μοναδική ομάδα που σε τέτοια εποχή δημιούργησε νέο γήπεδο.
       Ωστόσο μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κουταλιανό, τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι. Ο Αίολος θα στραφεί στο τοπικό στοιχείο, δίνοντας έμφαση σε νεαρά παιδιά, ενώ θα ρίξει αρκετά το μπάτζετ. Μάλιστα υπάρχει σοβαρή σκέψη η ομάδα να ακολουθήσει τον δρόμο της οικειοθελούς αποχώρησης από την Α2 Ανδρών, και να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, μένοντας πιστή στο νέο πλάνο που επιθυμεί η διοίκηση της να χαράξει.

Παρελθόν ο Κουταλιανός
     Μετά από δυο άκρως επιτυχημένα χρόνια ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν από τον Αίολο Αστακού, με τους δρόμους των δυο πλευρών να χωρίζουν.
       Ο Ροδίτης τεχνικός συνέδεσε το όνομα του με την άνθηση του μπάσκετ στην περιοχή του Αστακού, και στην καθιέρωση της ομάδας στην Α2 Ανδρών, αλλά και στην συνείδηση του μπασκετικού κοινού. Στην πρώτη του σεζόν η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας μόλις μια ήττα, ενώ την σεζόν που μας πέρασε έφερε την ομάδα, αν και νεοφώτιστη στα πλέι οφς ανόδου για την Basket League.
       Οι δυο πλευρές είχαν συνάντηση για να συνεχίσουν την συνεργασία τους, αλλά τα εμπόδια φάνηκαν να είναι αρκετά, και έτσι ο Αίολος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού ηγέτη.

Πηγή: basketa.gr 
http://www.aixmi-news.gr

24 σχόλια:

  1. δεν μ διντε ωρε πιδια ικιο το νεου κλειστο οξ απο τουν αστακο να βαλο μεσα το καλαμποκι και του τριφυλλ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μαναντζαραίοι του τα έφαγαν τα φράγκα !χαχαχα έχετε πολύ πλάκα...και η Γ πολύ σας είναι.Ο φυσικός σας χώρος είναι η β ΕΣΚΑΒΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ [ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΗΠΕΔΟ],ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα θυμηθηκαν τα αστακιοτοπουλα....αφου δεν μπορουσε η ομαδα να κρατηθει Α2 τι τις ηθελες τις ανοδους Πανταζη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πάρει Παναιτωλικό και ΑΕΜ ο Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα μας κανουν οι Αγρινιωτες και μας κοροιδευουν τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριμα για αυτην την ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 11 56 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ;;ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ,ΤΡΕΙΣ,ΒΑΡΙΑ 4....ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΥΤΗ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΤΑΚΟ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΓΤ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυνε τον 9:41 που εχεις μυρωδια απο μπασκετ υπηρχαν αστακιωτες και υλικο απο μικρους που θα στελεχωνε την ανδρικη για γ εθνικη ανετα θα βιωνε η ομαδα αντε πουγινατε ολοι μπασκετικοι που πριν δεν ξερατε τι χρωμα ειχε η μπαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 11 27 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΟΥΤΕ 5 ΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ!ΚΑΛΙΣΩΡΑΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΣΩΣΤΑ;;;ΜΗΝ ΣΤΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ!!ΓΙΝΕ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN YPARKSI ANTHROPOS NA PSIFISI TO GALOYNI EIMASTE GIA PNIKSIMO KATESTREPSE TA PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΨΕΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ, ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με ολο το σεβασμπ προς τον κυριο Πανταζη, η ομαδα του Αιολου ηταν γι αυτον ενα καπριτσιο και τιποτα παραπανω. Ηθελε να αποδειξει κατι (ουτε ο ιδιος δεν θα ξερει σε ποιον) και τωρα του περασε. Ας γυρισουμε ολοι στις καθημερινοτητες μας παιδια! Τσαμπα τα τοσα χιλιομετρα που καναμε καθε κυριακη για να στηριξουμε την ομαδα και την πολη μας! Ολα οσα ελεγε για οραματα και οτι θα φτασουμε την ομαδα μας μακρια ηταν φυκια καο μεταξωτες κορδελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TI EGINE K ASXOLISTE TORA ME TO MPASKET PIA EINAI IPROSFORASAS PRIN PANTAZIS ENAS EITAN MONO STOY K PLIRONE APO TI TSEPI TOY BLEPO OLOYS POY EISASTAN OLI SAS E BRE OYST APODO TO MONO POY KATAFERATE OLES I DIEIKISEIS EITAN FAGOPOTI TON KOLITOMOY TON APOGOETEPSATE BRE OYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπεκατώρος Καλαντζής και Πέττας που με αυτά που κάνατε τον στείλατε Μεσολόγγι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η καλυτερη λυση Γ Εθνικη βορειο ομιλο για παραμονη με νορμαλ μπαζετ και οι ακαδημιες ως εχουν με τον τορινο προπονητη η εφαμιλλο του εκτος Αστακου.Διοικηση χωρις επαρση και προβολη και ολα καλα.Κατα τα λοιπα αυτο που εγινε δεν ειχε λογικη και φυσιολογικα επανηλθε η ταξη.Η νεα ταξη πραγματων θα βρει ολους κερδισμενους σε αθλητικο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η καλυτερη λυση Γ Εθνικη βορειο ομιλο για παραμονη με νορμαλ μπαζετ και οι ακαδημιες ως εχουν με τον τορινο προπονητη η εφαμιλλο του εκτος Αστακου.Διοικηση χωρις επαρση και προβολη και ολα καλα.Κατα τα λοιπα αυτο που εγινε δεν ειχε λογικη και φυσιολογικα επανηλθε η ταξη.Η νεα ταξη πραγματων θα βρει ολους κερδισμενους σε αθλητικο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν κανεις πρωταθλητισμο κυριε see you soon και ανεβαινεις στην α2 θα παιξεις με εμπειρους παιχτες και οχι απο τος ακαδημιες οι αλλες ομαδες της α2 πως επαιζαν???μας κοροιδευουνε τωρα οι μεσολογγιτες και οι αγρινιωτες και λενε οτι ημασταν μια ομαδα φωτοβολιδα???με ποους θα παιξεις στην γ εθνικη κυριε see you soon?με το δουρουκη και το καλατζη???η θα ξαναπαιξει παλι ο σουρλας και ο καλισωρας???ειχαμε μια ομαδα και εμεις και ημασταν περηφανη και χαιρομασταν που στον αστακο 2 φορες κερδισαμε τον ηρακλη παιξαμε στην κρητη και μεχρι την καβαλα.ποιος το ονειρευοταν αυτο οτι θα γινοταν πραγματικοτητα??και τωρα ξαφνικα θυμηθηκαν τις ακαδημιες.στην β εθνικη ειχαμε παιχτες απο τις ακαδημιες???μηπως θες να ασχοληθεις με τον ποδοσφαιρο και συγκεγριμενα με τον παναιτωλικο και ολα αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε????μιλα ξεκαθαρα τι θελεις να κανεις..με φωτογραφιες τυπου τσαντα δεν λες τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τωρα τον επιασε ο πονος για τους ντοπιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απορουσα ολο αυτο το καιρο για το κοσμο που ετρεχε ξοπισω σ αυτο το παιχνιδακι του κυριου με το οραμα.Δεν με ενδιεφερε ποτε,απλα παρατηρουσα συμπεριφορες.Οι σιελογονοι αδενες αρκετων σε μονιμη εκριση.Α! Οχι ακριβες τσαντες.Μονο του 10ευρου θα φορεθουν απο δω και περα.Σπουδαια συμβουλη!Big idea!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Nα φανταστω πωσ γινεται τοσοσ ντοροσ οχι για την ομαδα που ηταν θεμα χρονου να συμβει αυτο αλλα επειδη σασ κοβουν τισ κυριακεσ(που ετοιμαζοσασταν σπιτι σασ με τισ ωρεσ για να βγειτε μια ωραια φοτο η για να πατε εκει και να γλειψεται λιγακι και για αλλουσ παρομοιουσ λογουσ)το θεμα ειναι αλλο τωρα που θα παιζουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ θα πηγαινεται να τα βλεπεται?τα χαιρετισματα μου απο berlin φαλεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω με τον 9:37 σιγα μην πηγαινουν γηπεδο....οταν ηταν ο μεγαλος....χαχαχα εδω μονο τοτε γεμιζε το γηπεδο οι γλωσες ειχαν φτασει στο παρκε...για να δουμε τωρα πως θα απασχολουνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρουφα του και το αιμα!!! Μην αφησεις σταγονα!!! 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο