Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος: “Ορθά έκανε τη δουλειά του ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Αιτωλ/νίας”

O Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, το συνδικαλιστικό όργανο του συνόλου των κτηνιάτρων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πανεπιστημιακών και στρατιωτικών κτηνιάτρων, δηλώνει την συμπαράστασή του στον συνάδελφο και διευθυντή της ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, Στέφανο Νικολόπουλο, ο οποίος , όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “βάλλεται από ομάδα κτηνοτρόφων της Λεπενους μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τον αριθμό των ζώων που δηλώνουν ότι εκτρέφουν.” Η ανακοίνωση του Συλλόγου συνεχίζει:

 “Καλό θα ήταν οι θιγόμενοι κτηνοτρόφοι να αναζητήσουν τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση, ανατρέχοντας σε συμπεριφορές και πιθανά ατοπήματα του παρελθόντος και όχι να στοχοποιούν έναν συνάδελφο που έκανε εν τέλει ορθά την δουλειά του. Βασική ευθύνη των κτηνιάτρων είναι η προστασία της υγείας και ευζωίας των ζώων, η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Τηρώντας τον όρκο που δώσαμε όταν αποφοιτήσαμε αντιλαμβανόμαστε την δουλειά μας ως υπηρεσία, καθήκον προς το κοινωνικό σύνολο. Είναι λυπηρό, λοιπόν, κάποιοι, δικαίως ή αδίκως δυσαρεστημένοι από την πολιτεία και την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής του κράτους να επιλέγουν τον αδύναμο κρίκο, το εύκολο θύμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
Ελπίζουμε σύντομα να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί η φήμη του  συναδέλφου και ταυτόχρονα, να δικαιωθούν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι σε ενδεχόμενο που τελικά έχει γίνει κάποιο λάθος.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο