Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝ-"ΤΑΥΡΟΥ", ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΘΡΟ...

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΑΘΡΑ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!



1 ΧΡΥΣΟ - 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ - 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ - 1 ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ - ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ συνθέτουν το παζλ που εξελίχθηκε την 16-18 Ιουνίου 2017 στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τους Μαχητές του Αστακού.

ΧΡΥΣΟ : ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ.
ΑΣΗΜΕΝΙΟ : ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος στην  κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ - ΔΟΥΝΗ Νίκη ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
ΧΑΛΚΙΝΟ : ΔΟΥΝΗΣ Κώστας στους Παίδες.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ : ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης.
Το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια απέσπασε η μαχητική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ τόσο για τη διάκριση όσο και για την απόδοση των αθλητών σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος......

Σίγουρα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αυτή η αγωνιστική πορεία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ τη στιγμή που σε κάθε διοργάνωση ανεβαίνει στο βάθρο, με αποκορύφωση, βέβαια, αυτή τη φορά που σε μία τόσο απαιτητική διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά και Αθλητές με Ευρωπαϊκές, ακόμη και Παγκόσμιες διακρίσεις και παρουσίες, να κατακτά ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και να χάνει κάποια στη κόψη του ξυραφιού, όπως με τον αθλητή ΧΡΟΝΗ Νικόλαο, ο οποίος αγωνίστηκε με Αθλητή με Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις αναγκάζοντάς τον να είναι πίσω στο σκορ, οχτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ενός Αγώνα διαφήμιση. Την ίδια τύχη είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές που δεν ανέβηκαν στο βάθρο, ο ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος, ο ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης, ενώ ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης περιορίσθηκε στην τέταρτη θέση, χάνοντας στο δεύτερο αγώνα.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία των Αθλητών του : 
" Νομίζω ότι το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα όταν συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με οχτώ αθλητές και κατακτάς  πέντε μετάλλια, μία τέταρτη θέση και χάνεις αγώνα από αθλητές με ευρωπαϊκές διακρίσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βέβαια, όταν αυτό δε συμβαίνει μία φορά, αλλά είναι συνέχεια μιας συνεχούς ανοδικής πορείας που μας βρίσκει στο τέλος της περιόδου 2016-2017 να έχουμε κατακτήσει συνολικά 27 μετάλλια ( 8 Χρυσά - 8 Ασημένια - 11 Χάλκινα ) σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Στη συγκεκριμένη επιτυχία έπαιξε σημαντικό ρόλο η διαχείριση της προετοιμασίας. Είχαμε προετοιμαστεί για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ την 20 Μαρτίου, αναβλήθηκε η Αποστολή λόγω των γεγονότων στα Σκόπια και έπρεπε να προσέξουμε να μην κάνουμε "κοιλιά" . Τότε έτρεξα τα παιδιά για γερά τεστ σε διάφορες συναντήσεις με φιλικούς συλλόγους, για να τα κρατήσω ψηλά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είδαν ότι τα πήγαν καλά, ανέβηκε η ψυχολογία τους και πήγαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δούλεψαν πολύ και δικαιώθηκαν. Θέλω να τα συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την όμορφες σελίδες ιστορίας που γράφουν και να τα ευχαριστήσω γιατί μέσα σε αυτό το ωραίο βιβλίο τους υπάρχω και εγώ. Οφείλω ευχαριστίες στους γονείς, στους φίλους και γνωστούς που δείχνουν τη στήριξή τους ποικιλοτρόπως. Όπως, επίσης, και στους φίλους-συναδέλφους Δασκάλους για τη συνεργασία. Εκφράζοντας αθλητές και γονείς μεταφέρω τις ευχαριστίες για την οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη - ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Αικατερίνης, η οποία σε ΟΛΕΣ τις Αποστολές της Αγωνιστικής ομάδας κάλυπτε τα έξοδα. Αυτή η συνεχής ανιδιοτελής βοήθεια εκ μέρους τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ". 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο