Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων στο Πρόδρομο από τον Δήμο Ξηρομέρου






Συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου, αποτελούμενο απο εργαζόμενους με 8μηνα στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, ξεκίνησαν εργασίες Καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων και στο χωριό  ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ. Έτσι και με τη συμμετοχή του προέδρου της κοινότητας  κ. Τάκη Παπούλια  γίνεται μια ουσιαστική παρέμβαση καθαρισμού σε διάφορα σημεία του χωριού, που θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 
 Ηδη καθαρίστηκε η πλατεία, οι δρόμοι και το έργο θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών.....

























6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα προγράματα του Δήμου Ξηρομέρου γιατι αν περιμέναμε από τον πρόεδρο να βάλει έστω και ένα μεροκάματο .....την είχαμε βάψει. Το χωριό βρώμαγε 3 χρόνια ρώτα από τότε που ανέλαβε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΚΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ανωνυμα σχολια δεν απανταω οποιος θελει ας βγει μπροστα να κανει κριτικη
    Ο προεδρος ΤΚ προδρομου
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αχαριστος ανθρωπος μοιαζει με σπασμενο πυθαρι,στο οποιο ο,τι καλο και αν ριξεις θα πεσει στο κενο!Τακη συνεχισε το εργο...αυτοι που δεν μπορουν να κανουν αρκουνται στο να λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ 3.46 ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΠΩς ΠΗΓΕς ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕς ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΠΩ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕς ΜΙΑ Μ......ΚΑΙ ΜΙΣΗ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΟΣ . ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε 3/46 μαζεψε την αποχετευση σου γιατι τωρα το καλοκαιρι υπαρχει προβλημα δυσοσμιας συντομα καντο και μην κρυβεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο