Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. κ.ΒΟΡΙΔΗ


  "Στέγαση υπηρεσιών σε άθλια κτίρια που είναι ντροπή για την αστυνομία (Α.Τ. Βόνιτσας) και αυτοκίνητα χωρίς air conditioner (Α.Τ. Κατούνας) και ίδρυση Α.Τ. Αερολιμένα Ακτίου".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. ΒΟΡΙΔΗ Μάκη.
   Από τη Ένωσή μας τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας όπως:
α)-ελλιπής στελέχωση υπηρεσιών από ανθρώπινη δύναμη και παλαιά υλικοτεχνική υποδομή που λόγω πολυετής χρήσης δεν προσφέρει στο βαθμό που πρέπει την ανάλογη βοήθεια-προστασία.
β)-ατέλειες στο Τμήμα Μεταγωγών δικαστηρίων που δεν εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για συναδέλφους και κρατουμένους...........


γ)-ελλιπές νομικό πλαίσιο σχετικά με την διακομιδή ψυχικά ασθενών στα διάφορα ψυχιατρικά νοσοκομεία και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους συναδέλφους και τους διακομισθέντες.
δ)-στέγαση υπηρεσιών σε άθλια κτίρια που είναι ντροπή για την αστυνομία (Α.Τ. Βόνιτσας) και αυτοκίνητα χωρίς air conditioner (Α.Τ. Κατούνας).
ε)-ίδρυση Α.Τ. Αερολιμένα Ακτίου.
στ)-διαρκείς απασχόληση συναδέλφων σε πάρεργα όπως επιδόσεις-μεταγωγές-οικοδομικούς ελέγχους κ.α.

      Ακόμη με τον κ. ΒΟΡΙΔΗ έγινε συζήτηση για τις θέσεις του κόμματός του σχετικά με τις αποφάσεις Σ.Τ.Ε. που αφορούν τα αναδρομικά προηγούμενων ετών και την επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012 όπως αποφάσισε το Σ.Τ.Ε.
     Επίσης τέθηκε το πρόβλημα που αποτελεί όνειδος για όλη την κοινωνία σχετικά με το Αρθ.12 Ν.4387/16 που αφορά τις συντάξεις χηρείας.
      Από τον τέως Υπουργό ζητήθηκε να πάρει το κόμμα του ξεκάθαρη θέση για όλα τα πιο πάνω ζητήματα χωρίς "εάν", "όταν μπορέσουμε", "έχετε δίκιο αλλά δεν μας το επιτρέπουν τα μνημόνια" κ.α. ευφυολογήματα.
     Απαντώντας ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ δήλωσε συμπαραστάτης στα προβλήματά μας αρκετά από τα οποία γνωρίζει, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις με οχλήσεις προς την Κυβέρνηση και το κόμμα του θα σταθεί δίπλα μας δίνοντας λύσεις σε όσο το δυνατόν πιο πολλά προβλήματα. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός  Γραμματέας
ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος  ΛΑΧΑΝΑΣ Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο