Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ: Η παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” από τη θεατρική ομάδα Γυμνασίου Βόνιτσας

   Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Θερινές Αποδράσεις Πολιτισμού 2017» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχουν ήδη ξεκινήσει.
     Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βόνιτσας θα παρουσιάσει την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:30 το έργο του Δ. Ψαθά «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας.
    Οι υπεύθυνοι καθηγητές Ζαχαράκης Κων/νος, Αραβανής Κων/νος και Αντωνάρας Βασίλειος μαζί με όλους τους μαθητές........



  ...που βοήθησαν για την υλοποίηση της θεατρικής παράστασης οι οποίοι κόπιασαν όλη τη χρονιά και παρουσίασαν με απόλυτη επιτυχία την παράσταση στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο, θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στον κόσμο να θαυμάσει το ταλέντο των νέων.

Λίγα λόγια για το έργο:
«Στο συγκεκριμένο έργο ο Δημήτρης Ψαθάς μας παρουσιάζει έναν πολιτικό, που αναζητά έναν ψεύτη για ιδιαίτερο γραμματέα, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα δικά του ψέματα, τα οποία έχει ήδη αραδιάσει στους ψηφοφόρους του. Όλα αυτά προκύπτουν μέσα από πολλές απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.
Αυτή την τόσο επίκαιρη και ξεκαρδιστική κωμωδία, ευρύτερα γνωστή από τον ελληνικό κινηματογράφο θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βόνιτσας στον προαύλιο χώρο του Γυμνάσιου -Λυκείου Βόνιτσας την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο