Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αγρίνιο: Διήμερο Εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησής τους (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-ΟΚΑΝΑ πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησής τους» σήμερα και αύριο.
Συγκεκριμένα, σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης & Συνεργασίας ΟΚΑΝΑ με την Ελληνική Αστυνομία – Δικτύωση Υπηρεσιών στην Τοπική Κοινότητα». Την ημερίδα τίμησε εκτός των άλλων με την παρουσία του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

Αύριο, στην Πλατεία Συντριβανίου (ώρες: 11:00-14:00 & 19:00-22:00) θα λειτουργήσει Περίπτερο Ενημέρωσης -Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, τη Θεραπευτική Μονάδα Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ Αιτωλ/νίας, το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου και το Δίκτυο Εθελοντών Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο