Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μουσικά «αστεράκια» με άρωμα Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


 Ένας 16χρονος και μια 15χρονη ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, έχοντας την αναγνώριση επαγγελματιών τραγουδιστών

Δυο νέα παιδιά από το Αγρίνιο που αγαπούν τη μουσική κατόρθωσαν, πριν ακόμη ενηλικιωθούν, να κάνουν την πόλη μας να χορεύει στους ρυθμούς τους! Εδώ και 2 περίπου χρόνια ο Αγκουστίν Γκιολένα και η Ελεάνα Κακοχρήστου ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με  τη μουσική. Ο 16χρονος και η 15χρονη ήδη έχουν βγάλει 2 τραγούδια τα οποία και έχουν γράψει οι ίδιοι, η αποδοχή των οποίων στα social media «ξεπέρασε» κάθε προσδοκία.

Το δεύτερο τραγούδι τους, το οποίο ήδη κυκλοφορεί εδώ και 3,5 μήνες, έχει αγγίξει τις 10.000 προβολές στο youtube. Την ίδια ώρα ο αριθμός των προβολών αυξάνεται καθώς οι ακροατές και θαυμαστές του Αγκουστίν και της Ελεάνας επισκέπτονται και την προσωπική τους σελίδα – κανάλι (Agou official). Το τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία και έχει «ταράξει» τους ρυθμούς του Αγρινίου, αφού παίζει σε διάφορα club και bar της πόλης λέγεται «Άγκου & Ελεάνα – Μάτια μου»!
Ο Αγκουστίν που είναι και dj άκουγε πάντα ελληνική μουσική έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ερωτικά τραγούδια, ενώ η Ελεάνα αγαπά και την ξένη μουσική (pop και slow τραγούδια). Σιγά – σιγά με την προτροπή φίλων που πίστεψαν στη φωνή των δύο νέων παιδιών και καλλιτεχνών, ξεκίνησαν να τραγουδούν κερδίζοντας την αποδοχή και την αναγνώριση του κόσμου! Οι δύο ταλαντούχοι νέοι και κυρίως ο Αγκουστίν έχουν παίξει μουσική σε περισσότερα από 20 πάρτι της περιοχής.
Η όλη ενασχόλησή του Αγκουστίν  με τη συγγραφή τραγουδιών σε μοντέρνο ρυθμό, ξεκίνησε από την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη και τη ζωή του τραγουδιστή. Σε εμφανίσεις γνωστών τραγουδιστών στο Αγρίνιο ο Αγκουστίν και η Ελεάνα συμμετείχαν στο πρόγραμμα του μαγαζιού που φιλοξενούσε τους πανελλαδικής φήμης τραγουδιστές, όπως ο Γιάννης Σοφιλλάς και ο Γιώργος Λιάτης!
Παράλληλα, ο Αγκουστίν και η Ελεάνα διατηρούν επαφή και με τον καταξιωμένο τραγουδιστή της γείτονας χώρας, της Αλβανίας, Noizy, απ’ όπου κατάγεται ο Αγκουστίν. Ο Νoizy ενθουσιάστηκε από τη μουσική και τις φωνητικές ικανότητες των δύο νέων παιδιών από το Αγρίνιο, ενώ έχει δεσμευτεί δημοσίως πως θέλει να βοηθάει τα νέα παιδιά που αγαπούν την μουσική και το τραγούδι, σε κάτι που «ποντάρουν» τόσο η Ελεάνα όσο και ο Αγκουστίν.
Στόχος πλέον του Αγκουστίν να γράψει ακόμη ένα τραγούδι, το οποίο θα συνοδεύεται και με video clip, ενώ θα γράψει και τραγούδι για τον αδικοχαμένο φίλο του Σπύρο Μπάθα! Το ταλέντο της Ελεάνας φαίνεται ότι είναι κληρονομικό, καθώς πολλά μέλη της οικογένειάς της έχουν ασχοληθεί με το τραγούδι.
Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»
                                                        H Ελεάνα Κακοχρήστου


                                                                    Αγκουστίν Γκιολένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο