Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ (Τζένη Παπαδημητρίου)




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη παπαδημητρίου

       Μία όμορφη γιορτή για την λήξη του σχολικού έτους παρακολουθήσαμε σήμερα στο ολοήμερο Δημοτικό σχολείο στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. 
    Την γιορτή άνοιξε με χαιρετισμό απευθυνόμενος στους μαθητές και στους παρευρισκόμενους τού σχολείου ο διευθυντής κος Πέτρος Σίσκος.........


    Στην συνέχεια ακολούθησε η έναρξη της γιορτής με χορευτικό τραγούδι από τους μαθητές των τάξεων Α 'δημοτικού, Γ' δημοτικού και Δ' δημοτικού. Στην συνέχεια οι ίδιοι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα αποχαιρετισμου. 
       Κατόπιν την σκυτάλη πήραν οι μαθητές των τάξεων Β' δημοτικού, Ε' δημοτικού και ΣΤ' δημοτικού με το χορευτικό τραγούδι "ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ". Ακολούθησε το Θεατρικό έργο : " Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ" και η γιορτή έκλεισε με το χορευτικό τραγούδι : "ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ" από τούς άνωθεν μαθητές. 
  Στο τέλος της εκδήλωσης τούς μαθητές περίμενε μία ωραία έκπληξη και αυτό ήταν ένα δροσερό παγωτό. 
       Την όμορφη αποχαιρετιστηρια γιορτή παρακολουθησαν οι γονείς των μαθητών και αρκετοί συγχωριανοι μας. Παραβρέθηκε επίσης στην γιορτή η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Χρυσοβιτσας Κα Γεωργιτσα Μουρκα. 
     Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Διευθυντή τού σχολείου Κον Πέτρο Σισκο και στις δασκάλες για την ωραία εκδήλωση πού διοργάνωσαν. 

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α 
Κ Α Λ Ο   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 
Σ Ε   Ο Λ Ο Υ Σ



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο