Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πως έφτασε η Αστυνομία στον 50χρονο που έκλεβε οικίες και καταστήματα στον ΑΣΤΑΚΟ (φωτο)

      Στην σύλληψη ενός 50χρονου με την κατηγορία την κλοπής προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την απόπειρα του να διαρρήξει κατάστημα στον Αστακό.
    Από την προανάκριση έχει προκύψει πως ο 50χρονος είναι ο δράστης πέντε ακόμη διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα και οικίες σε περιοχές του Ξηρομέρου, απ’οπου αφαίρεσε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Η ενημέρωση από την Αστυνομία για τη δράση του 50χρονου
         Συνελήφθη, χθες (21-6-2017) το μεσημέρι, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 50χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές..........



     Ειδικότερα, ο δράστης χθες τα ξημερώματα, στον Αστακό, αποπειράθηκε να διαρρήξει, με κατσαβίδι, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
     Στο πλαίσιο συντονισμένων και μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και αργότερα την ίδια ημέρα τον εντόπισαν στην ίδια περιοχή και τον συνέλαβαν.
        Από την προανάκριση που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι ο ίδιος δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τρείς μήνες, στον Αστακό, ακόμη τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε οικίες και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος,  κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολική αξίας (5.700) ευρώ.
        Ο 50χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε για τις διαρρήξεις και διάφορα κοσμήματα τα οποία προέρχονταν από τις κλοπές.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε όνομα μην του λερώσουν την διαγωγή?οι να μην ξέρουμε από ποιόν να φυλαχτουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο