Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πολυτελέστατη θαλαμηγός από τις 4 το απόγευμα αγκυροβολημένη ανάμεσα σε Μύτικα και Κάλαμο στον Άγιο Κωνσταντίνο (φωτογραφίες και βίντεο)

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

      Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι πολυτελέστατες θαλαμηγοί, με επιβάτες διάσημους από όλο το κόσμο, επιλέγουν την ευρύτερη περιοχή Μύτικα - Κάλαμου - Καστού για ολιγόωρη ή ολιγοήμερη στάση. Τα τελευταία χρόνια, πλοία πραγματικά παλάτια έχουν κάνει την εμφάνιση τους, θυμίζοντας μας την ομορφιά που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε και που ξεχνάμε και δεν εκτιμούμε, αλλά κάνουμε και προσπάθειες να την καταστρέψουμε....

ΒΙΝΤΕΟ...
       Στις 4 το απόγευμα μία πολυτελέστατη θαλαμηγός πέρασε το στενό Μύτικα - Καλάμου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται αγκυροβολημένη απέναντι από τον Μύτικα στον Άγιο Κωνσταντίνο, και οι επιβαίνοντες απολαμβάνουν τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά..........




http://mytikaspress.blogspot.gr/2017/06/4.html

5 σχόλια:

  1. Ο Γουίλ Σμιθ με την οικογένεια του είναι ,μετά το καθάρισμα των παραλιών στους Αντίπαξους ,πάνε να καθαρίσουν την παραλία στην Βελά και ύστερα στα Βαρκά του Αστακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΔΡΟΜΟΙ
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ Ε ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΦΚΙΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γουιλ ελα κ στην Παλαιρο να βαλεις ενα χερακι στο ποταμάκι. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.48μμ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ Η ΒΡΟΜΑ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΧΑΛΑ!!!!!!!!!!!!,ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΚΑΦΗ. Α ΡΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΕ ΤΙΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο