Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

         Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Λήψη απόφασης επί της ενστάσεως της Ανώνυμης Εταιρείας «ΝΙΟΒΗ ΑΤΕ» κατά του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ Βόνιτσας» και έγκριση Πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου.  (από αναβολή)  
2.- Περί αποδοχής ένταξης της πράξης «Σύνδεση Χώρας –Αγ. Παρασκευής με ξύλινη Πεζογέφυρα» με κωδικό ΟΠΣ 5001881 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020». (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)..............



3.- Περί αποδοχής πίστωσης από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», για την τροποποίηση της πράξης «Βελτίωση υδροδότησης Παλαίρου - Πογωνιάς - Στενού». (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
4.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αναστήλωση –ανάδειξη κινηματογράφου ΛΑΪΣ και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
5.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
6.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση καθίζησης σε τμήμα της οδού Γουργουβλής Θυρρείου και θέση “Τσαγγάρη”». 
(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
7.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τοποθέτηση πλακιδίων ισογείων Γυμνασίου - Λυκείου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
8.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Στούπας)
9.-Απευθείας ανάθεση μετά από άγονη δημοπρασία συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες της Δ.Ε. Ανακτορίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το έτος 2017». (Εισηγητής κ. Στούπας)
10.-Απευθείας ανάθεση μετά από άγονη δημοπρασία συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες της Δ.Ε. ΜΕΔΕΩΝΟΣ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το έτος 2017». (Εισηγητής κ. Στούπας)
11.-Απευθείας ανάθεση μετά από άγονη δημοπρασία συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες της Δ.Ε. ΠΑΛΑΙΡΟΥ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το έτος 2017». (Εισηγητής κ. Στούπας)
12.- Επιλογή χώρου αγοράς ακινήτου για δημιουργία νέου Νεκροταφείου Τρύφου. 
(Εισηγητής κ. Στούπας)
13.-Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου για διαδικτυακές συναλλαγές με την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα 
(Εισηγητής κ. Στούπας)
14.-Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικούς Καταλόγους τέλους καθαριότητας Αερολιμένα Ακτίου. (Εισηγητής κ. Στούπας)
15.-Δαπάνη σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης. (Εισηγητής κ. Στούπας)
16.-Χορήγηση και ανανέωση άδειας παραγωγών πωλητών λαϊκής αγοράς. 
(Εισηγήτρια κα Πανταζή)
17.- Περί έκτακτης επιχορήγησης Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
(Εισηγήτρια κα Πανταζή)
18.- Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης. (Εισηγητής κ. Στούπας)
19.- Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης. (από αναβολή). (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
20.- Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής κ. Στούπας) 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο