Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο Φαλκάο έπαιξε μπάλα με τον Καραγκούνη στο Νυδρί


Ο Κολομβιανός σταρ της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο, έπαιξε μπάλα με τους πιτσιρικάδες του Οδυσσέα Νυδριού, παρόντος και του Γιώργου Καραγκούνη.
Στο Νυδρί βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (23/5) ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός σταρ της Μονακό ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να παραστεί στις εκδηλώσεις της γιορτής ενός έτους αδερφοποίησης του Οδυσσέα Νυδριού, με την ομάδα του ιδιοκτήτη του Σκορπιού και των Μονεγάσκων, Ντιμίτρι Ριμπολόφλεβ.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/5) ο Φαλκάο επισκέφθηκε τις ακαδημίες του Οδυσσέα και έπαιξε μπάλα με τους μικρούς θαυμαστές του, οι οποίοι ήταν κατενθουσιασμένοι. Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως φυσικά και οι παράγοντες της ομάδας της Λευκάδας. Ο Γιώργος Καραγκούνης τιμήθηκε για την ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο EURO 2004. Στον Οδυσσέα Νυδριού απονεμήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή για την άνοδο στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
Τέλη Μαρτίου στελέχη της τοπικής ομάδας είχαν δειπνήσει με κορυφαία στελέχη του γαλλικού συλλόγου, που εφέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, ενώ κατέκτησε και τον τίτλο στο Σαμπιονά.





Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο