Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ζωηρή χήρα έπεσε στην αγκαλιά Καζανόβα νεκροθάφτη πριν καν θάψει τον μακαρίτη


Στις εννιά του μακαρίτη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του... νεκροθάφτη μια ζωηρή χήρα 50 Μαΐων από την Πάτρα, που αποτελεί το «talk of the town» αυτές τις ημέρες, καθώς έχει διαρρεύσει ένα hot βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον ιδιοκτήτη γνωστού γραφείου τελετών, που έχει τη φήμη... Καζανόβα!
Η εντυπωσιακή γυναίκα πήγε στο γραφείο τελετών για να κανονίσει τα της κηδείας του συζύγου της και, πάνω στη συζήτηση για τα διαδικαστικά, την έπιασαν τα κλάματα για την ξαφνική απώλεια.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μαυροφορούσα 50χρονη, που ήταν απαρηγόρητη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, υπέστη κάποια στιγμή ισχυρή κρίση, θρηνώντας με λυγμούς. Αναστατωμένος ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών προσπάθησε να τη συνεφέρει και της προσέφερε ένα ποτήρι νερό.
Δεν αντιστάθηκε
Αυτό που ακολούθησε, όμως, σίγουρα δεν το περίμενε... Αφού ήπιε μια γουλιά, η τεθλιμμένη χήρα άφησε το ποτήρι στο γραφείο και αγκάλιασε τον γοητευτικό άντρα, ο οποίος βέβαια όχι μόνο δεν αντιστάθηκε στον τρυφερό εναγκαλισμό, αλλά και τον... ανταπέδωσε με ιδιαίτερη θέρμη! Ως έμπειρος γυναικοκατακτητής, κατάλαβε αμέσως τις πραγματικές προθέσεις της εντυπωσιακής γυναίκας, που δεν ξεκολλούσε από την αγκαλιά του. Ετσι, δεν άργησαν να ακολουθήσουν τα φιλιά και τα χάδια!
Χήρα και νεκροθάφτης κατέληξαν να ........
ερωτοτροπούν και αποφάσισαν να συνεχίσουν στα ενδότερα του καταστήματος, και συγκεκριμένα στο μικρό δωμάτιο όπου φυλάσσονται τα δείγματα από τα φέρετρα! Εκεί, οι δύο εραστές έκαναν παθιασμένο σεξ, αλλά η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο εφήμερος εραστής της βιντεοσκοπούσε τα πάντα με μια μικροκάμερα, την οποία είχε εγκαταστήσει σε μια γωνιά του ταβανιού και την έθετε σε λειτουργία όταν είχε τα... τυχερά του!
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι, αφού κανόνισαν τα της κηδείας του μακαρίτη και έγινε και η ταφή, ο αδίστακτος τελετάρχης δημοσίευσε το hot video σε γνωστή ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα ως τώρα να έχει δεκάδες views! Αν και το βίντεο είναι αρκετά σκοτεινό, η ταυτότητα της καυτής χήρας αποκαλύφθηκε και έχει γίνει τέτοιο σούσουρο στην αχαϊκή πόλη, ώστε η 50χρονη δεν μπορεί να ξεμυτίσει από το σπίτι της.
http://www.espressonews.gr

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο