Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Προσάραξη σκάφους στην Λευκάδα

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας για περιστατικό προσάραξης του Ε/Π σκάφους “ΜΑΝΘΟΣ-ΑΡΕΤΗ 1” Σ.Σ. 2127 με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες σε βράχια, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νικιάνας – Περιγιαλιού και πλησίον του Ξενοδοχείου “IONIAN BLUE”.


Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία εντόπισαν το προσαραγμένο σκάφος και τους επιβαίνοντες να έχουν εγκαταλείψει το σκάφος και να βρίσκονται πάνω στα βράχια.  Στη συνέχεια, οι ανωτέρω περισυλλέχτηκαν από έτερο σκάφος του εκμισθωτή του Ε/Π σκάφους και αποβιβάστηκαν στο λιμένα Νικιάνας προκειμένου να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για τις  πρώτες βοήθειες.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ανωτέρω σκάφος μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο λιμένα Νικιάνας  ασφαλώς.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΑΝΘΟΣ-ΑΡΕΤΗ 1” μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από ναυπηγό.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο