Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Επίκειται υπογραφή σύμβασης για την ανακατασκευή και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Θέρμου.


Συνάντηση με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμου Κατερίνα Κυριακίδου είχε την Πέμπτη 18 Μαΐου ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Στην συνάντηση αυτή εξετάστηκαν επισταμένα τα προβλήματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας και συγκεκριμένα η λειτουργία του μικροβιολογικού και του ακτινολογικού τμήματος, καθώς και η κάλυψη δύο κενών θέσεων οδηγών ασθενοφόρου και παρασκευάστριας, όπως επίσης και η προμήθεια απινιδωτή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε γνωστό ότι επίκειται υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου και της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας) της οποίας υποδιοικητής είναι ο Αιτωλοακαρνάνας Μιλτιάδης Ζαμπάρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα ανακαίνισης και ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας, με βάση την τεχνική έκθεση που συνέταξε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θέρμου σε συνεργασία με τους μηχανικούς της 6ης ΥΠΕ.
Η δημοτική αρχή θέτει, κατά πάγια τακτική, σε πρώτη προτεραιότητα την επίλυση των ζητημάτων και προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την παροχή υπηρεσιών υγείας στον Δήμο Θέρμου και για αυτό τον λόγο είναι φορέας πρωτοβουλιών αλλά και αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών αυτών. Η υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και οι πολίτες του Δήμου Θέρμου δικαιούνται να απολαμβάνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό σωστές υπηρεσίες υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο