Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Την περιοχή του Ξηρομέρου (ΑΣΤΑΚΟΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΦΥΤΕΙΕΣ) επισκέφθηκε ο Σταύρος Καραγκούνης





Δελτίο Ενημέρωσης

   Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, κ. Σταύρος Καραγκούνης.
     Συνοδευόμενος από τους κ. Κώστα Ταφλανίδη (Γραμματέα της Νομαρχιακής), κ. Χρήστο Σαλτογιάννη και Πάνο Μανδέλο (Μέλη της Νομαρχιακής), ο Σταύρος Καραγκούνης συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής συζητώντας μαζί τους για ζητήματα που σχετίζονται με την γενικότερη ανάπτυξη του τόπου, με στόχο την καταγραφή των κυριότερων αναγκών του Ξηρομέρου........



   Ειδικότερα, υπήρξε συνάντηση με κατοίκους και παραγωγικούς φορείς της Αλυζίας στο Μύτικα, με το σωματείο εργαζομένων Πλατυγιαλίου στον Αστακό και με θεσμικούς παράγοντες και φορείς στις Φυτείες.
      Το ζήτημα των οδικών αξόνων του Ξηρομέρου ήταν το κυρίαρχο θέμα όλων των συναντήσεων με κοινή παραδοχή την ανάγκη για βελτίωση και χάραξη νέων αξόνων όπου απαιτείται. Παράλληλα τέθηκαν και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή. 
     Στις συναντήσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Λύτρας (Αντιπεριφερειάρχης), οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Γαζέτας, Πάνος Γκόλιας, o πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασίλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Κυριάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Βραχάς Πάνος Τζαχρήστας και Χρήστος Κολοβός, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.

ΣΥΡΙΖΑ 
Ο.Μ. Φυτειών και Αστακού


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο