Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο Αστακός μέσα από το φακό τώρα





Φίλος που αγαπά τον τόπο του και προσπαθεί να το αναδείξει μέσα από της  Φωτογραφίες και τα όμορφα λόγια του….

Δείτε όμορφες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τώρα  στον Αστακό  Ξηρομέρου και μας έστειλε και με το παρακάτω σχόλιο. «Αστακός :  έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, απόλαυσε τη κάθε στιγμή!»....


































6 σχόλια:

  1. To much..κοινως υπερβολεεεεες ..οπως κανετε παντα εκει στο μπλοκ...να υπερβαλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είπε οτι ο Αστακός δεν έχει φυσική ομορφιά, ποιος δεν αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε που πήγε σχολείο που έκανε τα πρωτα όνειρα του ,που ζούσε εδώ ,ζει εδώ . Που έχει συμφέρον στο κάτω κάτω να παει καλά ,να είναι καθαρός ,να έχει όμορφες παραλίες , να έχει τουρισμο .Να υπάρχει ενδιαφέρον απο επενδιτες και δουλειές για τον κοσμο . Μακάρι ,να δωθεί ποιο πολύ προσοχή απο το κράτος την περιφέρεια τον Δήμο .Ξέρω οτι τα πραγματα είναι δύσκολα και χρήματα ,λένε ..δεν υπαρχουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είπε οτι ο Αστακός δεν έχει φυσική ομορφιά, ποιος δεν αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε που πήγε σχολείο που έκανε τα πρωτα όνειρα του ,που ζούσε εδώ ,ζει εδώ . Που έχει συμφέρον στο κάτω κάτω να παει καλά ,να είναι καθαρός ,να έχει όμορφες παραλίες , να έχει τουρισμο .Να υπάρχει ενδιαφέρον απο επενδιτες και δουλειές για τον κοσμο . Μακάρι ,να δωθεί ποιο πολύ προσοχή απο το κράτος την περιφέρεια τον Δήμο .Ξέρω οτι τα πραγματα είναι δύσκολα και χρήματα ,λένε ..δεν υπαρχουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό Ξηρόμερο Νιους .Θέλω τα σχολεία που γίνονται σε δικά μου σχολεία να αναρτουντε εφόσον υπάρχει ονοματεπονιμο του χρήστη .Διαφορετικά παρακαλώ μην ανεβαίνουν σχολεία που απαντούν προς εμένα Ευχαριστώ και καλο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως το επαθαν και καθαρισαν το παρκο..πρωτοφανες!!!
    Εκεινο το δρομο παρεμπιπτοντως ποτε θα τον ασφαλτοστροσουν;;;;;οεο!!!!!!
    Μη δειχνετε μονο αυτα που σας συμφερουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω οτι η ευθύνη του λογου έχει αλλη αξία όταν επώνυμα γράφεις κάτι.Όταν όμως καθόμαστε και αφού δεν έχουμε τίποτα χειρότερο να κάνουμε γράφουμε πραγματα ανυπόστατα ,κακοήθης ,τοτε πιστεύω οτι είναι άνανδρη πράξη,και άδικη. Όσο για το δεύτερο σχόλιο εκ παραδρομής .Είναι αυτά τα καινούργια κινητά που αν δεν προσέξει ς καλά την λέξη, μπορεί να την πατήσει ς .Σημασία όμως έχει το που είναι η φωτιά και όχι που πάει ο καπνός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο