Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Δεν είναι το "Κάτω Παρτάλι" η ΛΕΠΕΝΟΥ για να χρειάζεται ως Ρομπέν των Βοοειδών τον Προϊστάμενο σας κ. Κατσιφάρα!

           Αναγκαστήκαμε χθες να συναντήσουμε αιφνιδιαστικά τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα όπως όλοι αντιληφθήκατε επειδή η Αντιπεριφερειάρχης ήταν μονίμως απασχολημένη. 
      Όπως σας εξηγήσαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση, ούτε στον κόπο να απαντήσει η ίδια δεν μπήκε η κ. Σταρακά αλλά προτίμησε να βάλει τον καταγγελλόμενο απο την πλευρά μας Διευθυντή της ΔΑΟΚ! 
     Που ξανακούστηκε να διαμαρτύρεται ένα ολόκληρο χωριό για ένα υπάλληλο της Περιφέρειας και η Αντιπεριφερειάρχης να βάζει αυτόν να απαντά! 
      Ευτυχώς όμως ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να χαρίσει ένα δρόμο στους Λευκαδίτες και μπήκε στο κόπο χθες να εξηγήσει σε εμάς τους ιθαγενείς Δημότες τους λόγους που του επέβαλλαν να το κάνει! Το ευτύχημα διπλό στην περίπτωση μας γιατί καταφέραμε και μας άκουσε............



      Η χθεσινή υποχώρηση της Περιφέρειας μέσω εντολών του κ. Κατσιφάρα στα δίκαια αιτήματα μας συνιστά μερικώς δικαίωση στον αγώνα μας και αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μας. Είμαστε πεπεισμένοι οτι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί στο σύνολο του αλλά μέχρι τότε ζητάμε την ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων που θέσαμε χθες στον κ. Περιφερειάρχη!
     Το σκηνοθετημένο αποτέλεσμα του ελέγχου και οι μεθοδεύσεις που έγιναν σε βάρος μας, φέρουν το ονοματεπώνυμο του προϊσταμένου της ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Στέφανου Νικολόπουλου!
     Ζητούμε την παραίτηση του μετά την χθεσινή σας οπισθοχώρηση η οποία φανταζόμαστε αναγνωρίζει τις μεθοδεύσεις και τις αυθαιρεσίες που συντελέστηκαν εις βάρος μας απο πλευράς ΔΑΟΚ!
     Για όλα αυτά, ενήργησε άραγε αυτοβούλως ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ ή κατόπιν εντολών; Και ο εντολέας ήταν άραγε η περιφερειακή αρχή ή μήπως ήταν επιλογή του υπουργείου και του ΟΠΕΚΕΠΕ να «καθαρίσουν» τη Λεπενού, ώστε να έχουν τη δυνατότητα άλλης κατανομής των πόρων;
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε κ. Κατσιφάρα!!
    Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ και πουθενά. Πρέπει να καταλάβετε επιτελούς πως δεν είναι το Κάτω Παρτάλι η Λεπενού για να χρειάζεται ως Ρομπέν των Βοοειδών τον Προϊστάμενο σας! 
    Αν τώρα  για δικούς σας λόγους δεν επιθυμείτε την παραίτηση του τότε ζητάμε να στείλετε την υπόθεση μας στη ΔΑΟΚ Λευκάδας ...τώρα που σας έχουν και υποχρέωση!

Επιτροπή Αγώνα Κτηνοτρόφων Λεπενούς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο