Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Μιχάλης Χαραλάμπους επανεξελέγη πρόεδρος της Αναγγέννησης ΡΙΓΑΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Μετά τις Εκλογές της Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 20-5-2017 στη Πλατεία Ρίγανης αποφασίστηκε και προέκυψαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ”. Στις 28-5-2017 στα Γραφεία της ομάδας πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες του Σωματείου, από τις οποίες προέκυψε η παρακάτω σύνθεση του νέου συμβουλίου του συλλόγου:

1.-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ: Πρόεδρος
2.-ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ: Αντιπρόεδρος
3.-ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Γενικός Γραμματέας
4.-ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ταμίας
5.-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΩΝ: Γενικός Αρχηγός
6.-ΜΟΥΡΚΟΒΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Υπεύθυνος Γηπέδου
7.-ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΤΡΕΑ: Έφορος Ποδοσφαίρου
8.-ΜΟΥΡΚΟΒΙΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Υπεύθ. Ασφάλειας Γηπέδου και Έφ. υλικού
9.-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μέλος............................


    ΕΠΙΣΗΣ το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει την χαρά να Ανακοινώσει τον νέο Προπονητή Γυμναστή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

      Στόχος του συλλόγου είναι να στραφεί η νεολαία μας προς τον αθλητισμό και να προγραμματίσουμε τη δημιουργία παιδικών τμημάτων.
     Μετά τις αρχαιρεσίες και την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Ρίγανης, Μιχάλης Χαραλάμπους, παρέθεσε γεύμα στους συμβούλους στην ταβέρνα "ο Πλάτανος" του Γιάννη Σαπλαούρα με ψητό αρνί, και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Γραμμένου έφερε φοβέρες πίτες, ζυμωτό ψωμί και γλυκά φτιαγμένα με ντόπια φρέσκα υλικά από τη Ρίγανη από τον «Κήπο των Εσπερίδων».
    Μαζί μας γευμάτισαν και οι Λεωνίδας Αθανασάκης πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κυψέλης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Κυψέλης Παντελής Καρκασίνας.
      Το Νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης Ρίγανης θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Πρώην Προπονητή Γεράσιμο Γραμμένο για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο όπως επίσης τους ποδοσφαιριστές που διέμεναν στην Αθήνα και βοήθησαν στο έπακρων τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια τον ΦΩΤΗ ΠΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο