Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου: “Το παιδί μου έφυγε άδικα, μας έλεγαν πως δεν είναι κάτι-φταίνε πολλοί”

 Ο πατέρας του άτυχου Σπύρου Μπάθα, που έχασε τη ζωή του μετά από επιπλοκή στην υγεία του, από τα τραύματα που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, μίλησε το μεσημέρι σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star. Η μαρτυρία του Τάσου Μπάθα  είναι πραγματικά συγκλονιστική, μιας και ο πατέρας, μέσα σε αναφιλητά, προσπαθεί να περιγράψει τι έγινε, πως επιδεινώθηκε η υγεία του γιου του από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ μιλά με βεβαιότητα για “ευθύνες πολλών” στο νοσοκομείο του Αγρινίου, τονίζοντας πως “το παιδί έφυγε άδικα, ήταν άδικο αυτό που έγινε…”

 Ο χαροκαμένος πατέρας λέει ακόμη πως υπήρχε αμέλεια πολλών, που έκριναν πως επρόκειτο για ένα απλό τραύμα και μια επέμβαση ρουτίνας: “Μας καθησύχαζαν, μας έκλεισαν τα μάτια, μας είπαν για κάταγμα στο μηρό, ενώ το παιδί δεν ήταν καλά. Από το απόγευμα της Πέμπτης ζητούσε βοήθεια και παραπονούνταν ότι δεν έβλεπε καλά” λέει συγκεκριμένα.
Μπροστά στα παράπονα του 18χρονου, κλήθηκε γιατρός, που σύμφωνα πάντα με τον πάτερα, είπε πως το πρόβλημα στην όραση οφείλονταν στην αιμορραγία που είχε και πως “δεν ήταν κάτι”.
Μέχρι το βράδυ ο 18χρονος είχε τις αισθήσεις του, ενώ στις δυο τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχασε τελείως το φως του και στις 10:30 π.μ. το πρωί ήταν κλινικά νεκρό.
Είναι αξιοσημείωτο πως ο πατέρας τονίζει πως η αξονική τομογραφία στον Σπύρο έγινε στις 9 το πρωί της Παρασκευής και ενώ ήταν ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την νεκροψία ο νεαρός πέθανε από τραυματικές ρήξεις στην θωρακική αορτή, ενώ ο πατέρας λέει πως από το νοσοκομείο έδωσαν ως αιτία θανάτου “λιπώδη εμβολή”.
“Δεν ασχολήθηκαν καθόλου” λέει ακόμη.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Δημ. Μιχάλης είπε πως περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση , ώστε να προχωρήσει αν απαιτηθεί σε διαδικασίες επαναλαμβάνοντας πως από την αρχική έρευνα “δεν προκύπτει πως κάτι δεν έγινε σωστά”.
Δείτε την εκπομπή (από το 11ο λεπτό):



Το agriniopress.gr επικοινώνησε και με τον δικηγόρο της οικογένειας πως δήλωσε πως προς το παρόν, τη στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμη η κηδεία του παιδιού, δεν έχει αποφασιστεί κάποια νομική ενέργεια και αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η κηδεία του 18χρονου θα τελεστεί την Τετάρτη στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου, στις Εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, όπου  διέμενε μαζί με τους γονείς του.

http://www.agriniopress.gr

2 σχόλια:

  1. το πραγμα μιλαει απο μονο του ... τι να λεμε τωρα .. εγω ξερω οτι το πρωτο που κοιταμε μετα απο ατυχημα ειναι η εσωτερικη αιμοραγια .κριμα τα νιατα του και οι γονεις του .. κριμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος γιατρουδάκια της δεκάρας.Φάγατε το παλικαράκι άδικα,με την ανευθυνότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο