Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Νέους καρπούς αποδίδει η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για τη θερινή τουριστική κινητικότητα – Επεκτείνεται η 10ωρη εκπτωτική κάρτα για το Σαββατοκύριακο

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε κάθε έκφανσή της, πολύ περισσότερο μάλιστα εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, κάτι που δεν μας αφήνει αμέτοχους. Έτσι συνεχίζοντας την πολύ καλή μας συνεργασία με την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η 10ωρη εκπτωτική κάρτα για το Σαββατοκύριακο ενεργοποιείται δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ ότι γίνεται κάθε χρονιά».....

Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο τέλος συνάντησης εργασίας που έλαβε χώρα στο γραφείο του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Γέφυρα πέρα από ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας της περιοχής μας, είναι και ένας πολύτιμος συνεργάτης και κοινωνικός εταίρος».
Πρόκειται για την κάρτα «ΜΑΖΙ», η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
Κατ’ εξαίρεση, η κάρτα θα διατίθεται και για τις τρεις μέρες του τριημέρου, δηλαδή όχι μόνο το Σαββατοκύριακο, αλλά και τη Δευτέρα.
«Για την περιοχή μας ξεκινά ουσιαστικά η τουριστική σεζόν, ένας τομέας που η Περιφέρειά μας δίνει μεγάλο βάρος και προσπαθούμε με κάθε τρόπο μέσα από τη συνέργεια αυτή, να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας και στην ενίσχυση της κινητικότητας εντός της Δυτικής Ελλάδας» συμπλήρωσε ο Απ. Κατσιφάρας.
Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά τόσο τους πολίτες και τους επισκέπτες που θέλουν να πηγαίνουν για μπάνιο και στα χωριά τους τα καλοκαίρια, όσο και για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού και εστίασης.
Η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποδεικνύεται και ενδυναμώνεται καθημερινά μέσα από τις δράσεις και τις συνέργειες που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας συμμετείχε επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Γιάννης Φρέρης.

Δείτε την ανακοίνωση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στον παρακάτω σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο