Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Επεισόδια στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου μετά την προφυλάκιση του ζευγαριού που διακινούσε ηρωίνη – Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς!

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι των Ρομά που πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη από την αστυνομία για κατοχή ναρκωτικών.

Υπενθυμίζουμε, ότι, το ζευγάρι ηλικίας 32 και 31 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Για την σύλληψη των δραστών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και πραγματοποίησαν έρευνα, στο σπίτι του ζευγαριού, με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και με την παρουσία δικαστικού λειτουργού. Κατά την έρευνα εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (καβάντζα), έξω από το σπίτι των δραστών, μέσα σε βάζο, τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 208 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου. Επιπλέον, μέσα στο σπίτι  βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (1.280) ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, τρία πακέτα σύνδεσης καρτών κινητού τηλέφωνου και ένα ναρκωτικό δισκίο. Σημειώνεται, ότι οι δράστες είχαν αποκρύψει το βάζο με την ηρωίνη κάτω από μπάζα και πέτρες, ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και δύο ακόμη βάζα χωρίς περιεχόμενο.
Κατόπιν αυτών, οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια που αποφάσισαν την προφυλάκισή τους σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με το aixmi-news.gr κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί Ρομά οι οποίοι όταν άκουσαν την απόφαση, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του περιπολικού που θα μετέφερε τους προφυλακισθέντες, καθώς και κατά της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο χώρο. Ακολούθησε επεισόδιο το οποίο δεν επεκτάθηκε, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να απωθήσουν τους Ρομά.
 http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο