Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μάγεψε η παράσταση των μαθητών του Γυμνασίου ΒΟΝΙΤΣΑΣ: «Ζητείται ψεύτης» στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Μιχάλης Κουτουρίνης)





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μιχάλης Κουτουρίνης

        Το γνωστό έργο του Δημήτρη Ψαθά "Ζητείται Ψεύτης" απέδωσε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Βόνιτσας, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται απο τον Δήμο Αγρινίου και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
      Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» του Δ. Ψαθά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, από τη θεατρική ομάδα Γ τάξη του Γυμνασίου Βόνιτσας, χθες Τετάρτη 22 Μαρτίου του 2017 και ώρα 8:00 το βράδυ, με υπεύθυνους καθηγητές τους: Ζαχαράκης Κωνσταντίνος, Αντωνάρας Βασίλειος και Αραβανής Κωνσταντίνος. 
      Η εξαιρετική παράσταση κέρδισε από την αρχή το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, χάρισε άφθονο γέλιο και εντυπωσίασε με την καλλιτεχνική της αρτιότητα.......



      Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση ερμήνευσαν με ιδιαίτερη ωριμότητα τους ρόλους τους και κατάφεραν να κάνουν τους θεατές να γελάσουν, να προβληματιστούν, ακόμη και να δακρύσουν προκαλώντας θερμό χειροκρότημα στο τέλος του έργου.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές τους.










 

Η διανομή των ρόλων


Μιχάλης Κουτουρίνης- Amartolos Vonitsa

4 σχόλια:

  1. Θέρμα συχγαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του Γυμνασίου Βόνιτσας για τη πολύ καλή θεατρική παράσταση τους στο Δημοτικό Θέατρο του Αγρινίου στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου. Διασκεδάσαμε και γίναμε κοινωνοί των μηνυμάτων του θεατρικού έργου << Ζητείται Ψεύτης>>.

    Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές τους.
    Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους.

    Νιώσαμε υπερήφανοι για τα παιδιά.
    Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη ζωή σας.

    Προτείνουμε το καλοκαίρι να παρουσιαστεί το έργο στη Βόνιτσα, στη Πάλαιρο και στη Κατούνα με την χορηγία του Δήμου .

    Παράλληλα προτείνουμε τη δημιουργία θεατρικής σκηνής στο χώρο του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου- Λυκείου της Βόνιτσας.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρνητικά σχόλια για τη έλλειψη εκπροσώπων της δημοτικής αρχής. Περιφρόνησαν τα παιδιά σε αυτή τη καταπληκτική προσπάθεια τους. Μεγάλο λάθος η απουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους,στους υπεύθυνους καθηγητές και σ΄όλη την ομάδα υποστήριξης.
    Υ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    Στα σχόλιά σας που απευθύνονται σε προσπάθειες παιδιών ήλπζα ότι θα είχατε το θάρρος της επώνυμης γνώμης και όχι της ανώνυμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο