Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Χάθηκε η μπάλα: Η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ και η… «ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ» απάντησή της!!!

             Λάβαμε προχθές ένα Δελτίο Τύπου απο τον Δήμαρχο κ. Αποστολάκη προς δημοσίευση με τίτλο: "Συγχαρητήρια στην Μεδεών Κατούνας" και φυσικά έχουμε το δικαίωμα, σαν μπλογκ, να παίρνουμε θέση πάνω στο περιεχόμενο του και να τοποθετούμαστε θετικά ή αρνητικά απέναντι του. Αυτό είναι το σωστό, αυτό πιστεύουμε πως επιβάλλει η δεοντολογία
      Οσον αφορά τώρα το Δελτίου Τύπου τοποθετηθήκαμε υπέρ της ομάδας της Κατούνας και ταχθήκαμε ενάντια στα τσιράκια του Δημάρχου κ. Αποστολάκη που έβριζαν, χλεύαζαν και υποτιμούσαν την ομάδα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
       Κι αντί να απαντήσει το Γραφείο Τύπου του δημάρχου διότι το κείμενο τους αφορά, εδω χάθηκε η μπάλλα και έρχεται και απαντάει η ΜΕΔΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ και η αντίδρασή της την αδικεί γράφοντας:
   "Το ΔΣ της Μεδεων δεν εχει καμια ανάμιξη με αυτό το δημοσιευμα και είναι λάθος να γίνονται πολιτικά παιχνίδια με φώτο της ομάδας. παρακαλω να δημοσιευθεί".

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΜΟΝΟ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: 
     Όλος ο κόσμος το ξέρει Πατριώτη και πολύ περισσότερο στη πιάτσα της Κατούνας γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS δεν χειραγωγήθηκε ποτέ από ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, Αντιδημάρχους και συμφέροντα.
     Το απέδειξε σε όλες τις περιόδους της πολιτικής ζωής, όταν πήγε κόντρα σε όλους τους εκάστοτε εκλεγμένους δημάρχους αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, λειτουργώντας πάντα, με μοναδικό κριτήριο  το συμφέρον του λαού και του τόπου.
     -Σε έτσουξε φαίνεται Πατριώτη το δημοσίευμά μας για τα τσιράκια του Αποστολάκη, τα οποία προκαλούσαν και έβριζαν την Μεδεών και τώρα την γλείφουν και βγήκες να τα υποστηρίξεις;
   -Μήπως κι εσένα φίλε σε έπιασαν απο το λαιμό, σε έσκιαξαν κι έτρεξες να μιλήσεις για πολιτικά παιγνίδια; 
Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν τον τόπο φίλε....  

  -Τα πολιτικά παιγνίδια τα παίζουν τα τσιράκια, που σας εμπαίζουν για δικά τους οφέλη και προσπαθούν να «καρπωθούν» την «επιτυχία» της ομάδας.
  -Εμείς εδώ μπορεί να μην είμαστε πλούσιοι, μπορεί να μην έχουμε κάποιον ισχυρό να μας στηρίζει, μπορεί να μην καταφέραμε ποτέ «να τα αρπάξουμε» (και ούτε θέλουμε…), αλλά είμαστε δίπλα στο δημότη, δίπλα στην ομάδα Μεδεών (υπάρχει και το καθήκον της ενθάρρυνσης και της εμψύχωσης), απεχθανόμαστε τη διαφθορά και τους λερωμένους, δεν γλύφουμε και δεν λιβανίζουμε κανέναν.
      Τρέχα λοιπόν να κάνεις μαγκιές εκεί που σε παίρνει Πατριώτη, γιατί ο κόσμος της Κατούνας δεν είναι… πρόβατα και ξέρει πολύ καλά ποιός τον υποστηρίζει και ποιός τον κοροιδεύει!!
       Και καλά δεν διάβασες, τι γράφει ενα μέλος του Δ.Σ της Μεδεών στο δικό του ΦΒ, αμέσως μετα την παραμονή της ομάδας. Αυτός δεν παίζει πολιτικά Παιγνίδια; Για δες: 
ΥΓ 1: Δεχθήκαμε δεκάδες απειλές αλλά το κάναμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα υποστηρίξουμε την Μεδεών και δεν θα αφήσουμε να διαλύσει η ομάδα.
ΥΓ 2: Κλείνοντας ρωτάμε, λοιπόν: Ενας συνομιλητής του βαρυποινίτη Βλαστού που είναι στις φυλακές κορυδαλλού τι σχέση έχει με το νέο γήπεδο της Κατούνας; -Εσύ τον ξέρεις; 

Χάσαμε τη μπάλα Πατριώτη
ή
Αθλητική συντακτική ομάδα του 
ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο