Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο «δικός μας» ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ υποψήφιος Γενικός Γραμματέας στις εκλογές της ΠΕΑΘΕΝ

         Οι εκλογές στη Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων Θαλαμηπόλων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΑΘΕΝ) θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 11 Μαίου 2017.
       Ανάμεσα στους πολλούς υποψηφίους που διεκδικούν την ψήφο των ναυτικών, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα για Γενικός Γραμματέας απο ένα "δικό μας" παιδί, του Αιτωλοακαρνάνα ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΤΣΗ, απο τη Βόνιτσα. 
      Ένα πρόσωπο αξιόλογο, με προσωπικότητα, ένα πρόσωπο νέο, άφθαρτο που αξίζει την στήριξη όλων των ναυτικών γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά και εκτιμά όλους τους ναυτικούς.............

 
    Ο Μιλτιάδης Πάτσης του οποίου η υποψηφιότητα είναι εξόχως ανταγωνιστική, δίνει καθημερινά τη μάχη για την εκλογή του, στις κρίσιμες προσεχείς εκλογές και έχει εξαιρετικά υψηλή διείσδυση στον χώρο των ναυτικών, λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησής του με την ναυτιλία. Δεν υπήρξε ποτέ ο άνθρωπος που αρνείται τις ευθύνες, αντιθέτως μάχεται για τη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία των ναυτικών. Πρόκειται για έναν συμπατριώτη μας που ασχολείται ανελλιπώς με τα ναυτικά προβλήματα και έχει λόγο και άποψη. 
     Θεωρούμε δεδομένο πως όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες ναυτικοί και όχι μόνο θα στηρίξουν τον πατριώτη μας σε αυτή του την προσπάθεια.

Να ευχηθούμε στον Μίλτο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

2 σχόλια:

  1. Kai mono pou kateveni eki kato se autous pou ta theoroun magaziatous ta somatia kai tin omospondia ftani kai mpavo tou.Kali epitixia kai as ton timisoun oi nautiki gia na gini mia nea kai kathari arxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο αξιος καλα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο