Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Θα τεθεί θέμα παραίτησης του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη από τον κ. Αποστόλη Πανταζή.

Στις 5 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου θα συνέλθει για πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης, ώστε να εκλέξει χωριστά και με μυστική ψηφοφορία τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γραμματέα του, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται κατόπιν πρόσκλησης του δημοτικού συμβούλου με τις περισσότερες ψήφους από το συνδυασμό που πρώτευσε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλούμε για τον κ. Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος εκτός από την πρόσκληση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα εκτελέσει και χρέη Προέδρου.
Θα μας ρωτήσετε γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά. Δικές μας πληροφορίες μιλάνε για άρση της εμπιστοσύνης του κ. Πανταζή προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Γαλούνη, που αυτή η απώλεια εμπιστοσύνης θα εκφραστεί έμπρακτα και καθαρά με δικό του επίσημο αίτημα για παραίτηση του από τη θέση του Δημάρχου στην συγκεκριμένη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου......
Δική μας γνώμη, ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, κατά εμάς απόλυτα φυσιολογικά παρακολουθώντας όλη αυτή την πορεία, είναι θετικό καθένας με τις δυνάμεις του, με ότι μπορεί και με ότι ενέργειες, να προσπαθήσει να σταματήσει το κακό και την πορεία προς την οικονομική καταστροφή του Δήμου Ξηρομέρου, που θα την πληρώνουμε για τα πολλά επόμενα χρόνια και δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι ποτέ μετά από αυτό.
Ποιο είναι το κακό; Δεν είναι στο επίπεδο της πολιτικής, δεν είναι θέμα ολιγωριών, άστοχων αποφάσεων, λανθασμένων εκτιμήσεων, ανικανότητας, έλλειψη στρατηγικής, λανθασμένων επιλογών, διαφορετικής κουλτούρας και ιδεολογίας και πάει λέγοντας. Αυτά μπορεί να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν (κατά εμάς υπάρχουν), να διαφωνούμε, να έχουμε άλλες απόψεις, να ασκούμε κριτική, να συγκρουόμαστε καθημερινά γι αυτά από το πρωί ως το βράδυ.
Στο Δήμο μας, αλλά και στο τέως Δήμο Αλυζίας για τον οποίο έχουμε διαμορφωμένη προσωπική άποψη, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει κάτι σάπιο, κάτι άρρωστο. Έχει καλλιεργηθεί δε τόσα πολλά χρόνια, που έχει εμποτίσει και μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας, έχει ουσιαστικά μπει στην τοπική μας κουλτούρα, με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίζεται και να αυξάνεται σε αγαστή συνεργασία τοπικών πολιτικών προσώπων και μερίδας συνδημοτών μας και το χειρότερο να παρουσιάζεται και ως φυσιολογικό.
Καθείς που μιλάει και προσπαθεί να πει, μα καλά τι κάνουμε; Δεν αγαπάμε το τόπο μας μωρέ; Δεν δακρύζουμε γι αυτόν; Δεν στενοχωριόμαστε όταν δεν πάμε καλά; Γιατί τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε να μην πιάνουν τόπο και να αποδίδουν αυτά που πρέπει, αλλά να σπαταλιούνται;
Καθείς που τα λέει αυτά στο δικό μας Δήμο θα χαρακτηριστεί γραφικός και ξερόλας. Δεν λέμε ότι είναι εύκολο να διοικήσεις ένα Δήμο. Εμείς να συμμετείχαμε μπορεί να αποδεικνυόμαστε οι πιο ανίκανοι, οι πιο ανεπαρκείς και ότι θέλετε βάλτε... να ήμασταν για γέλια και για χλεύη. Όμως τα λίγα χρήματα των δημοτών θα φροντίζαμε να πηγαίνουν 100% για παραγωγή έργου επ' ωφελείας του Δήμου και των δημοτών. Αυτό λέμε τόσα χρόνια τώρα πάντα με στοιχεία. Αυτό δεν γίνεται. Τρύπιος ντενεκές ο Δήμος, με τα χρήματα των δημοτών να πετιούνται.
mytikaspress

46 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μασας Γαλουνη διέγραψε καί τον Πανταζή,ποιός είναι αυτός;εσύ σε όλα τα χωριά έχεις υποστηρικτές ο Πανταζής λίγους μόνο στον Αστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινωνια περημενει στην γωνια, για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παπαγαλακι του 4.02 ποσα παιρνεισ πες μασς ,γελανε και οι πετρες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παπαγαλακι του 4.02 ποσα παιρνεισ πες μασς ,γελανε και οι πετρες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.02 θα μασησει και πολυ μαλιστα.Εχει παρει φωτια ο κωλος του.Και πανω στον πανικο του σπερνει φημες περι πτωχευσης του Πανταζη.Προσπαθει να τον αποδυναμωσει με την γνωστη τακτικη του.Ευτυχως που καποιοι δεν μασαμε οπως λες και αντιστεκομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pandazi proxora esena psifisane ke ide o galounis aspri mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KSIPNISE MIA MERA POU LETE O PANTAZHS STA DUOMISH XRONIA THITEIAS TOYS KAI THELEI NA TON FAEI...KRIMA TA TZONIA TA MAYRA POU KAIGATE AGKALIA.SKEFTEITETO PAIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΟΜΟΖΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ;ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΑΣ ΦΠΡΤΩΣΑΤΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Σ ΡΘΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ;ΟΧΙ ΡΕ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕΤΟΝ ΡΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ.ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στελνει φημες για πτωχευση ε;;Εξαφανισετον Αποστολη μπορεις....να μεινει μονος του με τον Κολλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γαλουνη μην μασας και μεις που σε βριζαμε θα σε στηριξουμε. Ξαφνικα ηρθε ο πανταζης και ειδε μετα απο δυο χρονια οτι δεν παει καλα ο δημος; πανταζη δεν θελουμε σωσιμο,πες μας ομως ποιος εβγαλε τον γαλουνη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε των 4:02 ο Γαλουνης δεν εχει τοσο μεγαλα ..... να διαγραψει τον Πανταζη που τον εβγαλε Δημαρχο... στειλτον Αποστολη και θα σε ευγνωμονουν πολλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι ψηφοφόροι του πενηντάευρου στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν ψηφοφόροι του εικοσάευρου ,λόγω περικοπών για να σωθεί η χώρα, τα γνωστά παραμύθια μπλα μπλα μπλα δηλαδή ,πάλι θα γλύφουν προεκλογικά και πάλι θα κατηγορούν μετεκλογικά .

    Αθάνατε γραικοραγιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποστολη καποιος εσπειρε τη διχωνια αναμεσας εχεις υποχρεωση και εσυ και η παραταξη απεναντι στην κοινωνια που σας ψηφισε μ αυτα που κανεις χανεις το σεβασμο του κοσμου πιστευω πως ειχες και εχεις τον απολυτο σεβασμο της παραταξης και των ψηφοφορων μην δινεις τροφη σ αυτους που δεν σ εκτιμησαν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πολιτική ειναι μεγάλη βρώμια . Δεν ηπσρχει κανεις για την Ελλάδα για τον δήμο για την κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκανες λαθος διορθωσετο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πανταζής δεν θα κάνει το επόμενο βήμα. Έχει αυτοπαγιδεφθεί με τη δημόσια παρέμβασή του στη διαγραφή του Σόμπολου. Αναζητεί διέξοδο. Εκεί καταφανώς αποσκοπούν και οι διαρροές περί άρσης εμπιστοσύνης. Να πιεστεί ο Γαλούνης για να του δώσει τέτοια διέξοδο. Και θα το κάνει. Διότι είναι .... μεγαλόψυχος. Αν παρά ταύτα άρει την εμπιστοσύνη του, οφείλει ταυτόχρονα να υποβάλει και την παραίτησή του, αφού δική του επιλογή ήταν ο Γαλούνης και η η “υποστήριξή του” ήταν καθοριστική στην εκλογή του. Όλα τα άλλα είναι παίγνια που ο Γαλούνης ξέρει να τα παίζει πολύ καλύτερα. Εκτός και αν ο Πανταζής ξέρει τίποτε “μελλούμενο” και σπεύδει να κτίσει τις αποστάσεις του. Ο χρόνος θα δείξει. Καληνύχτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 30 και κάτι χρόνια ο γαλουνης είναι πρόεδρος χωριού,δήμαρχος,πρόεδρος ενώσεων, πάντα εκλεγμενος απο τον κοσμο,ήρθε τώρα σάν αλεξιπτωτιστής απο το πουθενά κάποιος Πανταζής να τον τελειώσει λέει, σιγά μην μασήσει,25 χρονος και βγήκε πρόεδρος στην ζαβιτσα,κεφαλοχώρι και αγριοχωρι,τώρα στα γεράματα θα φοβηθεί ο γερολυκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε για τιποτα δεν κανετε! Ακου ο αλλοσ απο πανω γαλουνη μη μασασ θα σε στηριξουμε ρε πατε καλα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kanenas kalikratis den aferei to dikaioma ston proto me psifoys na zitusi paraitisi dimarxoy.o kallikratis dld epetrepe thn diagrafi toy sompolou xwris n ginei symboulio tis parataxis p apofasisate kai diagrapsate enan sumvoulo me entimothta p dn psifise ta xalia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αξιότιμε κ. Πανταζή. Έχεις κάνει με τις επιλογές σου πολύ κακό στο Δήμο. Και μπορείς να αποτρέψεις το περισσότερο κακό, παραιτούμενος από τα δημοτικά πράγματα. Ασχολήσου με αυτά που ξέρεις να κάνεις καλά. Και, αν θέλεις, βοήθησε τον τόπο σου. Με έργα κοινωνικής υποδομής που μένουν. Έτσι θα έχεις καθολική αναγνώριση, καταξίωση, υστεροφημία. Και θα προστατέψεις και τον εαυτό σου. Διότι όταν πάψεις να είσαι χρησιμοποιήσιμος, οι σημερινοί υποστηριχτές σου θα είναι οι πρώτοι θα σε λιθοβολήσουν. Η ιστορία έχει πλείστα τέτοια παραδείγματα. Και άσε τον Γαλούνη, διότι συγκρουόμενος τώρα μαζί του μάλλον θα τον αναστήσεις. Άλλωστε είναι και άδικο, αφού δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, για την κατάσταση του Δήμου. Έχει πολλούς συνεργούς, που βολεμένοι στις καρέκλες τους, παριστάνουν τώρα τον Αλέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαθαινω κάποιος έχει χάσει τον ύπνο του. Ρε με ποιον μοιάζει ρε με ποιόν μοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλιευμένο από το «Μύτικας Pres»
    Συρ. Ζς16 Φεβρουαρίου 2017 - 12:12 π.μ.
    Σκέψεις πάνω στις σκέψεις του Πάνου Χολή(φβ) και των ανώνυμων σχολιαστών των blogς για τη διαδικτυακή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Απ. Πανταζή.

    Δεν προκάλεσε μόνο το εύλογο ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαιτέρως των blogς η δεσποτική και συγχρόνως απαξιωτική προς το πρόσωπο του δημάρχου παρέμβαση του συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου και ισχυρού παράγοντα κ. Απ. Πανταζή. Το επιθετικό και συνάμα πατρωνικό ύφος του λόγου του κου Πανταζή ερέθισε πολύ και τα αντανακλαστικά μερίδας πολιτών- σχολιαστών, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν ότι το παραταξιακό σχήμα «Δυνατό Ξηρόμερο» καταρρέει.
    Είναι όμως έτσι; Αποτελεί ένδειξη διαλυτικών φαινομένων της δημοτικής παράταξης η απαξίωση του δημάρχου ή μήπως οι πολίτες-σχολιαστές διογκώνουν έναν υπαρκτό ούτως ή άλλως πρόβλημα(κακή σχέση) για να τεκμηριώσουν το αφήγημα του «ξηλώματος του πουλόβερ»;
    Όλα αυτά, όπως και το ανοιχτό ζήτημα της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων και παρατάξεων, που αποτέλεσαν τον κορμό της παρέμβασης Πανταζή, δεν υπήρξε ούτε πολιτικός κεραυνός εν παραταξιακή-δημοτική αιθρία ούτε βόμβα απρόσμενη ούτε, πολύ περισσότερο, ένδειξη διάλυσης της παράταξης ή «ξηλώματος του πουλόβερ», όπως επείγονται να αποδείξουν όσοι επενδύουν στην αυτονόμηση του Γαλούνη ή την αυτονόμηση και κυριαρχία του Πανταζή…..
    Η παρέμβαση Πανταζή αποτελεί αντικείμενο ενός υπαρκτού προβληματισμού που αναπτύσσεται στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες και συνοψίζεται στο ερώτημα: γιατί δεν κινείται τίποτα;…
    Σε κάθε περίπτωση, οι δημοτικές κινήσεις δεν είναι μαυσωλεία, αλλά ναοί δημοκρατίας. Το οξυγόνο για την ύπαρξή τους ήταν και παραμένει ο διάλογος, η διαφωνία και η εσωκομματική δημοκρατία. Στα προβλήματα των καιρών μας, οι αντίθετες απόψεις δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως εχθρικές κινήσεις, αλλά ως βασικός πυλώνας μιας νέας πολιτικής αρχιτεκτονικής, που αποδίδει το προβάδισμα στη σύνθεση των απόψεων(Θέση-Αντίθεση= Σύνθεση).
    Εν κατακλείδι, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις και τις νουθεσίες «προς τους ναυτιλλόμενους»…. έχω τη γνώμη πως η συνύπαρξή τους στην ίδια παράταξη δεν θα διαταραχθεί. Άλλωστε τους ενώνουν πολλά και τους χωρίζουν λιγότερα. Έχω την αίσθηση πως εδώ ο Πανταζής δοκιμάζει τα όρια του Γαλούνη ή αλλιώς παίζει με τις αντοχές του. Με λίγα λόγια δεν τον αμφισβητεί, αλλά τον θέλει πιο υπάκουο και πιο υποτελή. Έτσι λέει έχει μάθει! Τρομερό! και συγχρόνως επικίνδυνο!
    Η θέση αυτή, αν συνδυαστεί και με την προεκλογική συμπεριφορά του ιδίου και των πολιτικών του αντιπάλων, νομίζω ότι θίγει θεμελιώδη αξιακά χαρακτηριστικά της κοινωνίας του Ξηρομέρου!
    Γι’ αυτό και πρέπει να αντιδράσουμε τώρα. Πριν είναι αργά. Τώρα, να επανασυνδέσουμε την κοινωνία με τις χαμένες αξίες που μας τις «αγόρασαν»….
    «Συρ.Ζς»-Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομίζω πως ο Αποστόλης πήρε τους περισσότερους ψήφους και βγήκε ο Γαλουνης? Είναι χρέος του να έχει κάποιον έλεγχο αν τα πράγματα δεν πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σου ρε Γαλουνη γερολυκε ,.......ρε ανωνυμε 11:10 αν ειναι δυνατον δηλαδη να πιστευεισ οσα γραφεισ.Α ρε Γαλουνη βαζεις ολο το σιναφι σου να κανει σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 17 Φεβρουαρίου 2017 - 11:10 μ.μ.με τη μόνη διαφορά όταν γνώρισε ο Πανταζης το Γάλλουνη δεν ήταν δήμαρχος. Τότε ο Γάλλουνης ήταν παρατρρχαμενοσ του Λυτρα και πριν το Λυτρα ηττημενος από τον Τρηποτσερη,δηλαδή για 2-3 τρτραετιεσ τίποτα......και μην ξεχνας πως κέρδισε την τελευταία εκλογή στην Αλλυζια αλλάζοντας καλπες.......με μόνο 50 ψήφους διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ 11 ΚΑΙ 41 ΔΙΑΡΚΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣΝΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ.ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ;;;;;Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΑΛΟΥΝΗ Η Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ;;ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε 17 Φεβρουαρίου 2017 - 11:10 μ.μ.με τη μόνη διαφορά όταν γνώρισε ο Πανταζης το Γάλλουνη δεν ήταν δήμαρχος. Τότε ο Γάλλουνης ήταν παρατρρχαμενοσ του Λυτρα και πριν το Λυτρα ηττημενος από τον Τρηποτσερη,δηλαδή για 2-3 τρτραετιεσ τίποτα......και μην ξεχνας πως κέρδισε την τελευταία εκλογή στην Αλλυζια αλλάζοντας καλπες.......με μόνο 50 ψήφους διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενας νεος ανθρωπος σε ηλικια 33 τοτε χρονων αποφασισε να στηριξει εναν ανθρωπο οχι μονο στα λογια αλλα δινοντας ενα τεραστιο ποσο προσωπικων του χρηματων να βγαλει το Γαλουνη.ο Λαος ανταποκριθηκε παραβλεποντας οτι ο Γαλουνης ειναι αυτος που ειναι ....Κ ερωτομαι γιατι ψηφισατε Γαλουνη;Ισωσ γιατι ολοι περιμενατε να βολευτε σε δουλειεσ ,θες γιατι ηταν νεοσ και εργενης ο Αποστολης,σωρο οι νυφες....Κανεις δεν κοιταξε τις αναγκες του δημου και το μελλον του Ξηρομερου και των πολιτων του κατ επεκταση.Μετα απο 2μιση χρονια ο Πανταζησ εμμεσως πλην σαφως αποστασιοποιειται σιγα σιγα απο το Γαλουνη και τη δημοτικη αρχη.Ενω λοιπον εδωσε τοσα λεφτα ν βγαλει ολο το σιναφι που καθονται ολη μερα στις καφετεριες τησ παραλιασ και τρωνε στο χωριο γουρουνοπουλα ,αππφασιζει να την κανει..κανεις λοιπον δεν ΒΛΕΠΕΙ οτι ο ανθρωποσ εσφαλε,αναγνωριζει το λαθος του και προσπαθει να επανορθωσει...Πωσ εσεισ ξηρομεριτες καταδικαζετε ετσι απλα εναν ανθρωπο ;ΣΥΝΕΛΕΘΕΤΕ ΩΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γράφουν πολλοί ίτι έδωσε λεφτά ο Πανταζής,γιατί τα έδωσε;το πήρε το γήπεδο του να παιζει η ομάδα καί ήξερε ότι μόνο ο γαλουνης θα το τελείωνε για αυτό τον στήριξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανωνυμε11:26 ο πανταζησ ειχε αναγκη το γαλουνη να του φτιαξει γηπεδο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανωνυμε11:26 ο πανταζησ ειχε αναγκη το γαλουνη να του φτιαξει γηπεδο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πραγματικα οι μισοι ειστ εγια γελια με την λογικη οτι εκανε λαθος μωρε ο αποστολης...πως ρε παιδια εκανε λαθος?απο δω δεν ειν ο κυριος?δεν ηξερε δηλαδη ποιον στηριζε?και ενα δεκαχρονο να ρωτησεις τι εστι γαλουνης θα σου πει,απαντηστε καποιος γιατι ξεσηκωθηκε τωρα που του κανε δωρο το γηπεδο?βλεπετε την μυτη σας περα απο τον αστακο?ο κυριος λεφτας πανταζης ξερει τι του γινετε?νομιζει θα επισκεφθει τα χωρια και θα ναι οπως παλια?πλατες δεν εκανε στον ερντογαν του ξηρομερου οταν εταζε δουλειες σε νεους?πλατες δεν εκανε στον αραφατ της ζαφτσας?ας σοβαρευτουμε λιγο δεν εκανε λαθος ο τολης σας και θελει να το διορθωσει απλα ψυχρα και επιχειρηματικα βλεπει οτι ο γαλουνης δεν καπελωνεται ευκολα,βλεπει οτι τον χρησιμοποιησε οσο μπορουσε να του δωσει το γηπεδο...βλεπει οτι ο λαος φτυνει εναν αναλωσιμο γαλουνη και σε δυο χρονια θα φερει εναν αλλο αναλωσιμο τυπο να τ κανει τις δουλειες και να μας λανσαρει ο τολης σας με τους αυλικους του το lifestyle του με φωτο σε κοτερα και τα συναφη.Εσυ δολιε ξηρομεριτη ξεπουλα και το δικαιωμα της εκλογης που σου δινει η δημοκρατια στο βωμο αυτου του ψευτικου lifestyle...εεε και που σαι περηφανε ξηρομεριτη...οταν ο τολης σας με τους αυλικους του τρωνε σουσι...εσυ πυρωσε καλα την προμαδα σου.αυτο εισαι περηφανε ξηρομεριτη ,πρωτα να χειροκροτεις τον τολη σας αγκαλια με τον γαλουνη να γιορταζουν και μετα να μπαινεις στο τρυπακι τους να διαλεγεις στρατοπεδο,φτυστους και τους δυο αν θες μελλον για τα παιδια σου και τα εγγονια σου,ειδαλλως τα παιδια των ιδιων θα μοιραζονται θεσεις ειδικων συμβουλων ανευ πτυχιων θα τσιμπανε την μισθουλαρα τους απλα να συμβουλευουν τον εκαστοτε αναλωσιμο δημαρχο βορρα στις ορεξεις του τολη σας για το πως θα βγαζει φωτοτυπιες,ααν θες να αποκαλεισαι ακομα περηφανος ξηρομεριτης φτυστους στα μουτρα και γυρισε τους την πλατη κ σαυτους και στους αυλικους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΟΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Πανταζής δεν γνώριζε τι γίνεται στο Ξηρόμερο, έλειπε χρόνια, να βοηθήσει τόν τόπο ήθελε,ήταν πιο καταφερτζηδες αυτοί καί παρασύρθηκε, από καλοσύνη χάλασε λεφτά καί όνομα, δεν ήθελε ούτε και κέρδισε κάτι, άδικα τον πυροβολείται, απλά ίσως μία λάθος επιλογή, ο χρόνος θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φοβατε ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη.Βιαστικες κινησεις και ανοητες εμπλοκες που δεν συμφερουν κανεναν.Αρα πισω Γιαννη τα μουλαρια.Πολυ κακο για το τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα τέλη που ψήφισαν όλοι μαζί αυτοί δεν σας νοιάζει αυτοί σας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο κολλιας θ βαλει για περιφεριαρχης ρε ειναι λιγος ο Δημος για αυτον 😅😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΕΖΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ; ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΤΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι μωρε ο μικρουλησ σας πηρε απο το χερακι να πατε να ψηφισετε?Ολοι σας κραζετε αλλα ολοι εξω απο τα εκλογικα θα ειστε παλι γτ πολυ απλα δεν υπαρχει μπεσα και αξιοπορεπεια.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Γαλούνης έχει αποδειχθεί ο ανθεκτικότερος από όλους όσους ασχολήθηκαν με τα δημοτικά. Και μπόρεσε από μεγάλος ηττημένος στο τέως Δήμο Αλυζίας να επανέλθει αναβαθμισμένος ως Δήμαρχος Ξηρομέρου. Μέχρι και ο “εχθρός” του ο Μουρκούσης τον προσκύνησε. Ο Πανταζής τον χρησιμοποίησε για να αποδείξει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι στην περιοχή. Και ο Γαλούνης τον “αξιοποίησε ” για να εκλεγεί Δήμαρχος. Αν ο Πανταζής έχει κάνει άλλη επιλογή για τις επόμενες εκλογές, δεύτερη φορά, δεν θα του βγει. Ο Γαλούνης ποιο έμπειρος και ποιο ικανός θα του φράξει το δρόμο, με το τρόπο που αυτός ξέρει. Ο Πανταζής διάλεξε λάθος “γήπεδο” (διαγραφή Σόμπολου με ομοφωνία 13 παρόντων) για να αμφισβητήσει το Γαλούνη. Το έχει αντιληφθεί και προσπαθεί να αποφύγει την κωλοτούμπα. Αλλιώς είναι τελειωμένος, στο ρόλο που έχει επιφυλάξει για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΝΤΑΖΗ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΖΑΦΤΣΑΝΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανωνυμε το 10 :01 εαν τελειωσει ο πανταζης τελιωσατε και ολοι οι αλλοι αλλα δε λετε να το παρετε χαμπαρι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο