Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, τη Δευτέρα 20.2.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 20η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Βελτίωση υδροδότησης  Παλαίρου - Πογωνιάς – Στενού».
2.-Περί έγκρισης μελέτης τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού όρων Διακήρυξης συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2017»..........


3.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής κατά του Δήμου.
4.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής της Ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «Γ.ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ – Β.ΚΑΠΝΙΑΣ» κατά του Δήμου.
5.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση ανακοπής κατά του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας.
6.-Σύνταξη έκθεσης 4ου τριμήνου του έτους 2016, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
7.-Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής καταβολής ταχυδρομικών τελών.
8.-Περί ψηφίσεως και διάθεσης πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 160 του ΔΚΚ (Ν.3463/06)
9.-Κατάρτιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2017 και της Στοχοθεσίας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
10.-Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας οικονομικού έτους 2017.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

2 σχόλια:

  1. Πλήρης μεθόδευση από πλευράς Δημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου , Αντιδημάρχου Οικονομικών και παράλληλα ομολογία από τους ίδιους η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της πλειοψηφίας το γεγονός ότι 20 Φεβρουαρίου εισάγεται προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή ο προϋπολογισμός του 2017. Στο ΔΣ πότε θα συζητηθεί; Η Αντιπολίτευση τι κάνει; Υπάρχει; Κοιμάται; Συγκαλύπτει παρανομίες και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασόλα και Λιάπη , να μάθετε ποιος αιρετός της πλειοψηφίας σούφρωσε πάνω από 5000 ευρώ το χρόνο ; Θα ζητήσετε ευθύνες ναι ή όχι; Ποιοι παραβίασαν το νόμο; Αντιδήμαρχε Οικονομικών τι λες; Από απειρία του τα δώσατε και αυτουνού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο